E în centrul oraşului şi în curând va fi şi în centrul evenimentelor din Galaţi! E elegant, complet redecorat, cu bun gust şi hotărât să vă bucure weekendurile, atunci când nu plecaţi la mare.

Boulevard PUB este un concept nou, ce îşi propune să aducă în Galaţi eleganţa şi parfumul vremurilor de altădată. E visul a trei tineri – Remus Simion, Marius Sevastre şi Ovidiu Chinan – care s-au asociat pentru a revoluţiona ideea de servicii în oraşul de la Dunăre! “Am vrut iniţial să deschid ceva în Bucureşti, dar a apărut această oportunitate şi am decis să rămân acasă,“ spune Remus, care a lucrat cu designeri pricepuţi şi a schimbat faţa terasei de la New York Pub.

Cu o investiţie de peste 130 de mii de euro, locul arată acum ca din reviste şi e pregătit să vă dea pe spate! “E un concept nou, vrem să avem, pe lângă o mâncare delicioasă şi evenimente cu ştaif: vor fi concerte, invitaţi speciali, muzică live, spectacole de stand-up, show-uri culinare, degustări de vinuri, piese de teatru neconvenţional, pe scurt, motive suficiente care să vă facă să veniţi la Boulevard PUB pentru a petrece o după-amiază plăcută, cu prietenii sau familia. Vrem să oferim o alternativă elegantă cuplurilor dar şi studenţilor, obişnuiţi să vină la terasă. Pentru ei, de vineri seara vom avea DJ cunoscuţi care îi vor purta pe ritmuri de house”, mai spune Remus, cel ce a moştenit pasiunea pentru un astfel de business de la mama sa.

Un bucătar cum nu e altul!

Ovidiu Chinan e bucătar şef, cu o vastă experienţă, cu şcoală făcută în Austria şi cu peste 20 de ani de muncă în ţară şi în străinătate. Va aduce la Boulevard PUB reţete proprii, mâncare bună, ca la mama acasă, pâine făcută la cuptor şi sosuri create de mâna lui. Vor fi bucate sofisticate, pe bază de vită, peşte, pui, porc şi fructe de mare. Vor fi sortimente de paste şi pizza, deserturi şi băuturi de casă. “Ne dorim să fim printre primii în oraş în materie de mâncare şi ştim că, avându-l pe Ovidiu în echipă, vom reuşi acest lucru”, explică Remus.

Club, pub, restaurant: şi vara poate să înceapă!

Distracţia la Boulevard PUB va începe de joi, cu muzica live, va continua vineri şi sâmbătă, când terasa va deveni zonă de club, pe acorduri de house, iar duminica va fi dedicată show-rilor culinare. “Nu ai cum să te plictiseşti, la noi, fie că vii să bei o cafea, să iei prânzul sau să petreci o seară după placul inimii: în acorduri de dans sau liniştită”, ne asigură Remus Simion. De altfel, după Marea deschidere, unde invitată a fost chiar Nicoleta Nuca, sezonul petrecerilor pe terasa Boulevard PUB a debutat cu un alt invitat special: producătorul, remixerul și DJ-ul Radio Killer, Paul Damixie.

Urăm succes echipei de la Boulevard PUB şi sperăm ca, peste un an, să vorbim despre proiect tot la superlativ!

Foto: Marian Marin