Dacă eşti deja o adeptă a metodelor moderne de întreţinere facială, dacă vrei să lucrezi cu cei mai buni medici din Bucureşti, te asteptam la Cancun bodycare, salonul de înfrumuseţare de pe strada Domnească, nr 50, unde vei putea beneficia de serviciile clinicii de înfrumuseţare a vedetelor, Swiss Estetix. Dr. Andrei Gregorian, medic estetician cu experienţă în domeniu, care e “responsabil” de înfrumuseţarea multor vedete TV, vine la Galaţi, împreună cu echipa sa, într-o colaborare, în exclusivitate, cu Cancun bodycare.

Programările se fac telefonic sau direct la salon. Iar serviciile puse la dispoziţie, chiar în Galaţi, de echipa de medici din Bucureşti constau în: tratamente cosmetice profesionale, tehnici non-invazive de injectare cu acid hialuronic, estompare riduri BOTOX, corecţie/depigmentare cearcane, marire pomeţi cu acid hialuronic, mezoTerapie, lifting nechirurgical cu fire PDO, terapia vampir şi alte servicii de rejuvenare facială.

Colaborarea am început-o pentru că foarte multe paciente din zona Galaţi-Brăila ne-au întrebat când ajungem la ele acasă.

“E destul de greu să ne deschidem un punct de lucru, aşa că vom veni la Galaţi ori de câte ori va fi nevoie şi vom avea programări. Aducem astfel, Bucureştiul mai aproape, şi oferim servicii de top în domeniul tehnicilor noninvazive de înfrumuseţare. Doamnele trebuie să ştie că toate procedurile noastre sunt nedureroase şi nu necesită o perioadă de recuperare. Sunt proceduri simple, rapide, uşoare, cu efect imediat asupra pielii”, a declarat Valentin Burada, managerul Clinicii Swiss Estetix, supranumită Clinica Vedetelor.

Cine sunt cei de la Cancun bodycare?

Cancun bodycare este o afacere de familie, ce a apărut pe piaţa din Galaţi de cinci ani de zile, de un an în noua locaţie (fostul Club Planet). La început Cancun bodycare a avut „destinaţia” strictă de salon de bronzare, însă datorită implicarii active a celor trei asociate, businessul s-a deschis şi către alte servicii clasice, specifice saloanelor de înfrumusețare. Acum, Cancun bodycare pune la dispoziție o gamă largă de servicii de la cosmetică clasică, extensii de gene, manichiură și pedichiură clasice sau unghii tehnice cu gel/semipermanentă, tratamente corporale și faciale, sauna uscată, terapie cu radiofrecvenţă, make-up de ocazie și make-up semipermanent, masaj de relaxare și anticelulitic, coafor și frizerie, peeling chimic și dermaroller, plus solar. “Cea mai importantă metodă de promovare este munca bine făcută. Clienții mulțumiţi sunt cartea noastră de vizită! Apoi, bineînțeles, există facebook! Avem și o pagină pe care o administram, unde postam noutăți, rezultate deosebite, lucruri interesante și amuzante legate de domeniul beauty, promoțiile și concursurile Cancun bodycare. Colaborarea cu Swiss Estetix este un pas înainte în încercarea noastră de a aduce servicii de cea mai bună calitate în acest domeniu. Ne dorim să fie un succes şi să dezvoltăm noi proiecte pe viitor”, a declarat Alice Chiriţă, manager Cancun bodycare.