Clinica Arestetic Galați a adus la Galați primul laser, Cutera din zona de sud-est a României, și nu orice laser Cutera, ci vârful de gamă a acestora, un laser Cutera Xeo, o platformă care costă peste 200000 dolari. Compania americană Cutera sunt cei care au inventat și patentat laserul vascular pentru tratarea varicelor, venectaziilor, capilarelor sparte și hemangioamelor, deținând una dintre cele mai bune tehnici de pe piața laserelor și totodată deținând supremația în domeniul laserelor vasculare.

Cutera Xeo este un laser cu mai multe sonde, fiecare cu altă lungime de undă, care permite abordarea tuturor tratamentelor laser.

Laserul Nd-Yag este tehnologia patentată de cei de la Cutera cu scopul tratării afecțiunilor vasculare și copiată apoi de toți producătorii de lasere din lume. Cu ajutorul acestei lungimi de undă pot fi tratate varicele de până la 3 mm diametru, capilarele dilatate, spider vein, teleangiectaziile și hemangioamele dar totodată tratează și rozaceea și cuperoza. Până la inventarea laserului Nd-Yag, practic cuperoza era o patologie care nu putea fi tratată.

Astăzi, cuperoza poate fi tratată cu succes cu laserul Cutera Xeo-Nd.Yag. Sunt necesare în medie 1-2 ședințe la interval de 1-2 luni între ele. Vasele, odată închise, nu recidivează. Tot cu ajutorul sondei NdYag se poate realiza și epilare definitivă. Laserul LimeLight este destinat tratării petelor de culoare atât de pe față, cât și de pe corp, fiind unul dintre cele mai puternice lasere de pigment din lume. Cu ajutorul acestei sonde laser sunt tratate toate hiperpigmentările, melasma, lentiginele solare dar și rozaceea întrucât această sondă funcționează cu trei programe: vascular, vascular și pigment sau pigment.

Laserul Genesis este destinat tratării imperfecțiunilor pielii: pori dilatați, riduri fine, cicatrici postacneice sau onicomicozei unghiilor.Laserul Pearl și Pearl fracționat reprezintă excelența în rejuvenarea facială. Practic, aceste două sonde tratează toate imperfecțiunile pielii inclusiv ridurile profunde și pielea căzută de pe față.

După aceste tratamente tenul dumneavoastră poate fi și cu 10 întinerit. Acest tratament necesită însă un timp de recuperare de 2-3 săptămâni.În fine, Cutera Titan se adresează celulitei și tratării pielii flasce de pe toată suprafața corpului.

De ce Laserul Cutera și nu alte servicii cu laser? 

Cel mai important lucru este ca un laser să fie eficient dar  și sigur în același timp. Un laser care nu este bine calibrat și pe care nu îl putem regla corect va produce în mod cert arsuri cutanate severe, adesea cu sechele permanente.

De asemenea, un laser cu o putere insuficientă va necesita mult mai multe ședințe de tratament și chiar și după aceste ședințe rezultatele vor fi parțiale. Acesta este și motivul pentru care un laser medical poate costa între 20.000 și 250000 dolari. Diferența o face atât eficiența, cât și siguranța.

Din aceste considerente recomandăm tratamentele cu laserul Cutera, care este și cel mai cunoscut și răspândit laser în întreaga lume, chiar și în România.

Cutera Xeo înseamnă siguranță și eficiență iar Clinica Arestetic, dincolo de siguranță și eficiență, definește excelența în servicii și estetică.

Sursa foto: http://southbaylaserrental.com