Cu ajutorul device-ului medical Exilis Elite, veţi descoperi cele mai noi metode non-invazive folosite în medicina estetică pentru întinerirea pielii, dar şi pentru tratarea celulitei şi reducerea stratului adipos.

Exilis Elite foloseşte metode dovedite clinic în laboratoare independente, este un sistem aprobat FDA şi este susţinut de către medici din întreaga lume.

Cu ajutorul aparatului Exilis Elite putem remodela confortabil corpul uman şi putem întinde pielea lăsată, în aceeaşi sesiune, pentru mai multe tipuri de tratamente. Astfel, aplicabilitatea aparatului acoperă o zonă mare de acţiune şi poate fi folosit la următoarele tratamente: rejuvenare facială, riduri, cearcăne, remodelare corporală, piele lăsată şi reducerea depozitelor de grăsime.

Acesta reduce ridurile bazându-se pe remodelarea colagenului şi întinereşte tenul cu efecte de anti-îmbătrânire suplimentare. În plus, Exilis Elite oferă posibilitatea de a remodela corpul într-un mod foarte eficient, pentru toate aplicaţiile estetice dorite de către pacienţi. Datorită utilizării unei platforme noi şi revoluţionare pentru reducerea volumului şi remodelarea zonelor afectate ale corpului, Exilis Elite oferă rezultate vizibile chiar şi după o singură sesiune de tratament.

Exilis Elite este în topul celor mai bune sisteme de estetică medicală de pe piaţă, folosind simultan radiofrecvenţa, ultrasunetele şi sistemul de răcire avansat într-un singur aplicator, sistem ce răceşte pielea la suprafaţă, în funcţie de adâncimea de penetrare, în scopul obţinerii unui tratament confortabil şi eficient.

Poate fi cadoul perfect atât pentru doamne, cât şi pentru domni!

În luna Aprilie, la clinica Arestetic, beneficiaţi de un discount de 10 % la achiziţia voucherelor cadou!

Clinica Arestetic se află în Galați, pe str Brăilei nr 78, bl BR4A, parter, lângă banca Raiffeisen.

Programările se pot face telefonic, la nr. 0770457675, pe e-mail office@arestetic.ro sau direct în clinică.