Clinica Arestetic a adus un nou aparat medical destinat tratării cicatricilor, vergeturilor, porilor dilatați și ridurilor fine, Endymed Pro Intensif.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Clinica Arestetic ne ține mereu la curent cu tot ce este nou și performant în domeniul esteticii. Devenită un reper în estetica din România, clinica Arestetic Galați este astăzi una dintre cele mai dotate clinici de chirurgie estetică și estetică din România, cu o investiție care a depășit de mult 500.000 euro. Sunt multe saloane de înfrumusețare în jurul nostru dar puține clinici adevărate de estetică.

Endymed Pro reprezintă vârful de gamă al celor de la Endymed, fiind considerat cel mai performant și mai puternic aparat medical cu radiofrecvență fracționată din întreaga lume, cu o putere de până la 85 Wati, desigur și cu un cost pe măsură.

Endymed Pro are la bază tehnologia cu radiofrecvență multipolară încrucișată, fiind o multiplatformă de tratament atât pentru lifting facial și corporal nechirurgical, reducerea celulitei și a circumferinței, conturare și modelare corporală dar și cu indicații la limita dintre estetică și medicină, precum cicatricile și vergeturile.

Avantaje

Este un aparat care are următoarele avantaje:
– putere mare
– distribuire uniformă a puterii
-reglarea puterii, timpului și adâncimii de penetrare a radiofrecvenției
-descărcare RF direct în derm fără risc de arsură și fără risc de traumatizare a epidermului.

Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință, nu există risc de complicații iar ședințele se fac o data pe lună.
Acest aparat achiziționat in Romania, este avizat de FDA în SUA precum și in Europa.

Clinica Arestetic se află în Galați, pe str Brăilei nr 78, bl BR4A, parter, lângă banca Raiffeisen.
Programările se pot face telefonic, la nr 0770457675, pe e-mail office@arestetic.ro sau direct în clinică.