Fiecare femeie adoră să meargă la SPA iar dacă urmează să fie mireasă, are tot dreptul la un astfel de răsfăț. Pentru ca în ziua cea mare să arate perfect, la clinica Arestetic, viitoarele mirese pot beneficia de o schemă de tratament simplă, fără perioadă de recuperare dar cu rezultate spectaculoase.

Secretul unei rejuvenări faciale reuşite constă într-o evaluare atentă a pacientei de către medicul estetician, stabilirea unor indicaţii corecte şi folosirea unor aparate medicale de top.

 

Rejuvenarea facială presupune o combinaţie de proceduri folosite pentru readucerea trăsăturilor faciale la o formă iniţială, întinerită.

Rejuvenarea facială se adresează preponderent photoagingului, manifestat prin riduri faciale fine, piele subţiată şi flască, ten tern, obosit.
Pachetul recomandat conține 2 proceduri neinvazive care pot fi realizate chiar și cu o zi înainte de marele eveniment. O combinație de tratamente BTL Exilis – Mesolaser, ce durează aproximativ 3 ore dar cu efect de lungă durată, poate fi achiziționată la un preț redus cu 30 %, doar de către viitoarele mirese.

Mai multe informații și recomandări puteți afla în cadrul unui consult gratuit realizat de dl. prof. dr. Valeriu Ardeleanu, medic specialist chirurgie plastică și estetică.

Clinica Arestetic se află în Galați, pe str Brăilei nr 78, bl BR4A, parter, lângă banca Raiffeisen.

Programările se pot face telefonic, la nr. 0770457675, pe e-mail office@arestetic.ro sau direct în clinică.