Orice început de an aduce proiecte măreţe. Dacă aveţi în plan să faceţi mai multă mişcare, să vă menţineţi silueta sau să vă îmbunătăţiţi tonusul, atunci, alături de Narcisa Dorin, antrenoarea plină de energie de la Fight Club Galaţi, fiţi absolut sigure că veţi obţine tot ce vă propuneţi.

Admirată pentru pasiunea cu care îşi conduce orele de aerobic, Narcisa Dorin vă provoacă la o nouă clasă de Functional Step, unul dintre cele mai interesante şi captivante cursuri de aerobic din oraş. „Cine a venit până acum la Step s-a îndrăgostit pur şi simplu de el! Step înseamnă muzică fantastică, mişcare, anumiţi paşi de urmat şi atmosferă. Simţi energia! E potrivit oricui, mişcările merg de la simplu spre complex, în aşa fel încât un începător îşi ia cât îi trebuie din exerciţiile prezentate, iar un avansat aproape că le reţine pe toate”, spune Narcisa, care a susţinut, până în prezent, 6 cursuri internaţionale de Step la Fight Club.

Un nou curs înseamnă paşi noi pe combinaţii noi de ritm, toate învăţate la ultimul workshop urmat recent de antrenoare. Dacă ne gândim la beneficiile celor 60 de minute săptămânale de Step, acestea nu sunt de neglijat: tonifiază şi dezvoltă armonios masa musculară ajutând în procesul de slăbire (pentru un corp de invidiat!), dezvoltă orientarea în spaţiu şi coordonarea mişcărilor, îmbunătăţeşte memoria, reglează ritmul cardiac şi metabolismul, induce o stare bine.

„La cursurile mele se respectă programul de predare şi o metodologie strictă, deci inclusiv la Step. Nimeni nu pleacă fără să fi învăţat un ritm şi câţiva paşi, indiferent la câte cursuri participă”, mai spune antrenoarea de la Fight Club, care le aşteaptă pe doamne şi domnişoare la una dintre cele 4 clase de Step programate miercurea şi joia!

Foto: Facebook (narcisa.dorin)