Dezvoltat în laboratoarele din Barcelona, CooLifting e un tratament nou intrat în serviciile de lux ale Centrului Epsilon Galați. Din luna martie este accesibil pentru pacienții din zona Galați-Brăila care își doresc rezultate remarcabile într-un timp record (o ședință durează doar 5 minute!), fără intervenții chirurgicale.
Terapia îi va seduce până și pe clienții exigenți, fiind numită și „Terapia Celebrităților”. În funcție de afecțiune, echipa Epsilon va recomanda unul dintre cele trei tratamente revoluționare:

COOLIFTING – O simplă și eficientă terapie non-invazivă de rejuvenare facială, contra ridurilor, porilor, rozaceii. Tratamentul Red Carpet are efect imediat de lifting (indicat înaintea unui eveniment), iar Terapia Celebrităților, de 6 ori 8 ședințe are efect pe o perioadă lungă.

COOLCLEAR – același tratament îmbunătățit cu puterea antioxidanților, împotriva petelor solare și de bătrânețe și a cicatricilor postacneice.

COOLCELL – noutatea absolută 2018, soluția CooLifting împotriva celulitei.

În rejuvenarea facială și contra celulitei, pistolul de tratament The Beauty Gun pulverizează asupra țesuturilor un puternic flux de CO2 la o temperatură scăzută și o presiune ridicată, mixat cu o concentrație extrem de mare de compuși activi atomizați. Puterea acestei triple combinații are ca efect motricitatea paradoxală a vaselor de sânge, urmată de oxigenarea țesuturilor și creșterea depozitelor de colagen și elastină, adică a ingredientelor atât de prețioase ale „tinereții veșnice”. Dovadă că, azi, rezultate uimitoare în cosmetică și estetică se obțin prin terapii combinate, precum e și CooLifting.

Pe lângă rapiditate și eficiență, CooLifting se remarcă prin lipsa disconfortului și a perioadei de recuperare. Nu e de mirare că e una dintre utilizate terapii de la noua și moderna clinică a Oanei Zăvoranu, disponibilă de acum și la Epsilon!

Foto: CooLifting Romania