Devino Super Fit prin antrenamentele HIIT

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  HIIT (High Intensity Interval Training) este inspirat din antrenamentul atleţilor care lucrează în stilul Cross Fit, exerciţiile fiind executate cu intensitate mare pe o durată de aproximativ 30 de secunde, cu pauze scurte de refacere sau exerciţii de revenire.

  Body Pump HIIT

  Un avantaj major al antrenamentului HIIT este eficiența. Cu alte cuvinte, rezultatele obținute sunt foarte mari comparativ cu timpul investit. O sesiune de 20 de minute de antrenament HIIT arde mai multe grăsimi decât 45-60 de cardio clasic. Astfel, nu este nevoie să petreci ore în șir la sală pentru a avea rezultate. Mergi la sală, te antrenezi rapid și intens, apoi te bucuri de timpul liber fără a-ți mai face griji de procesul de reîngrășare.

  Beneficiile exerciţiilor de intensitate ridicată sunt: accelerarea metabolismului, rezultate vizibile în timp scurt, îmbunătăţirea funcţionării aparatului cardio-respirator, reducerea riscului de boli cardiovasculare şi mărirea densitatăţii osoase, sculptarea grupelor musculare cheie, arderea caloriilor, creşterea capacitatăţii de coordonare şi agilitate, stabilitatea şi forţă la nivelul musculaturii abdominale şi a spatelui.

  TRX – SFT (Free Surface Training)

  Antrenamentul S.F.T. (Surface Free Training) este unul dintre popularele şi concepte noi de antrenament funcţional care au intrat pe piaţă. Exerciţiile sunt executate cu propria greutate, putându-se regla nivelul de dificultate, antrenând toţi muşchii corpului.

  Tae Bo

  Tae Bo este un program care foloseşte tehnicile clasice din box şi arte marţiale mixte, executate pe muzică într-un ritm alert. Tae Bo necesita forţa, anduranţa, tehnica şi concentrare, întărindu-ţi mintea, sufletul şi corpul şi este ceva mai mult decât un antrenament fizic sau o intrare în formă.

  Body Pump

  Body Pump este un bun program de fitness. Antrenamentul îmbunătăţeşte tonusul muscular şi rezistenţa musculară, intensifică metabolismul şi contribuie la arderea grăsimilor, creşte rezistenţa organismului la efort, iar efortul se percepe ca fiind minim datorită execuţiei pe muzică şi a lucrului în grup care imprimă mult entuziasm şi motivare.

  Ciprian Miclaus – Instructor Personal Trainer TRX, Body Pump, HIIT, Tae Bo la MaxFitness Bălcescu

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img