Din 3 iunie, bucură-te de relaxare departe de agitația din oraș la Beluga Pool

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Opțiunile de agrement, nutriție și educație ne fac să încetinim ritmul grăbit al vieții de zi cu zi, pentru a găsi timp pentru noi înșine, pentru a ne regăsi echilibrul și pentru a lăsa deoparte, pentru moment, grijile.

  Piscina se dovedeşte a fi pe parcursul verii cea mai atractivă şi la îndemână variantă de relaxare, aflându-se în topul preferinţelor tuturor.

  Beluga Pool

  Nu mai știi unde să fugi de căldura de afară, dar nici nu ai destul timp să mergi în concediu departe? Vestea bună este că începând cu 3 iunie vei avea parte din nou de distracție și relaxare simțindu-te ca într-un adevărat concediu la Beluga Pool, oaza ta de liniște, departe de agitația din oraș.

  Situată în Complexul Terra Clinique, Aleea Meteo nr.4,  într-un spațiu ultra modern, piscina Beluga este dotată cu un bar acvatic, cascade îmbietoare, zonă pentru servit masa, plus spațiul cu terenuri de tenis, fotbal și alte activități de agrement, pentru ca timpul tău petrecut aici să fie unul memorabil.

  Personalul Beluga Pool pune la dispoziția clienților un pediluviu la intrarea în piscină pentru spălarea picioarelor cu apă tratată cu clor, iar monitorizarea calității apei din piscină se realizează conform legislației în vigoare.

  Pe lângă numeroasele dotări exterioare ale piscinei, la Centrul Terra Clinique vei putea să te cazezi și la hotel, să ai parte de terapii de înfrumusețare sau tratamente de recuperare pentru orice vârstă: piscină interioară, saună cu infraroșu, saline cu sare naturală sau cu sare de Himalaya sau cabinete ultramoderne pentru diferite proceduri.

  Ia-ți familia și prietenii și creează-ți amintiri frumoase de vară la Piscina Beluga! Tot ce trebuie să faci este să te încarci cu energie, să înoți, sau, pur și simplu, să te bucuri de liniște, relaxare și armonie cu natura.

  Informatii la numarul 0771 182 415

  www.terraclinique.ro

  Aleea Meteo nr.4, Galati

   

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img