Breaking news:

Din 3 iunie, bucură-te de relaxare departe de agitația din oraș la Beluga Pool (P)

Opțiunile de agrement, nutriție și educație ne fac să încetinim ritmul grăbit al vieții de zi cu zi, pentru a găsi timp pentru noi înșine, pentru a ne regăsi echilibrul și pentru a lăsa deoparte, pentru moment, grijile.

Piscina se dovedeşte a fi pe parcursul verii cea mai atractivă şi la îndemână variantă de relaxare, aflându-se în topul preferinţelor tuturor.

Beluga Pool

Nu mai știi unde să fugi de căldura de afară, dar nici nu ai destul timp să mergi în concediu departe? Vestea bună este că începând cu 3 iunie vei avea parte din nou de distracție și relaxare simțindu-te ca într-un adevărat concediu la Beluga Pool, oaza ta de liniște, departe de agitația din oraș.

Situată în Complexul Terra Clinique, Aleea Meteo nr.4,  într-un spațiu ultra modern, piscina Beluga este dotată cu un bar acvatic, cascade îmbietoare, zonă pentru servit masa, plus spațiul cu terenuri de tenis, fotbal și alte activități de agrement, pentru ca timpul tău petrecut aici să fie unul memorabil.

Personalul Beluga Pool pune la dispoziția clienților un pediluviu la intrarea în piscină pentru spălarea picioarelor cu apă tratată cu clor, iar monitorizarea calității apei din piscină se realizează conform legislației în vigoare.

Pe lângă numeroasele dotări exterioare ale piscinei, la Centrul Terra Clinique vei putea să te cazezi și la hotel, să ai parte de terapii de înfrumusețare sau tratamente de recuperare pentru orice vârstă: piscină interioară, saună cu infraroșu, saline cu sare naturală sau cu sare de Himalaya sau cabinete ultramoderne pentru diferite proceduri.

Ia-ți familia și prietenii și creează-ți amintiri frumoase de vară la Piscina Beluga! Tot ce trebuie să faci este să te încarci cu energie, să înoți, sau, pur și simplu, să te bucuri de liniște, relaxare și armonie cu natura.

Informatii la numarul 0771 182 415

www.terraclinique.ro

Aleea Meteo nr.4, Galati

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...