Un sediu nou, o gamă de lux pentru remodelare corporală, dar și noi servicii! Echipa Epsilon Galați vă așteaptă, de la mijlocul lunii iulie, în sediul situat pe Str. Română nr. 129, colț cu Smârdan (vizavi de Bănci) – într-un imobil cu două etaje, generos ca spațiu, cu detalii superbe de design, adecvat noilor servicii abia intrate în oferta deja foarte variată a centrului de înfrumusețare: masaj de relaxare și somatic, manichiură și pedichiură (gel, semipermanentă, french decorativ), micropigmentare sprâncene și buze, eyeliner, microblading.

Endermo Expert și HIFU, în Galați

Din luna iulie, la Epsilon găsiți și aparatură performantă pentru tratamente non-invazive de slăbire și remodelare. Gama „Lux Shape” completează terapiile de top CooLifting de rejuvenare facială, accesibile doar la Epsilon. Proaspăt achiziționate, Endermo Expert și H.I.F.U Energy Cell sunt vârfurile unor tehnologii revoluționare în estetica mondială, cu rezultate și în tratamente faciale.

Endermo Expert e o aparatură de tip VelaShape Expert, un Combo 6 în 1, care combină excelent cavitația, radiofrecvența bipolară, lipolaserul, infraroșu, rolele vacuumatice și endermologia. Practic, beneficiile obținute după o lună întreagă de terapii pot fi văzute doar după 1 singură ședință!

H.I.F.U (tehnologia Ultrasunetelor Concentrate de Înaltă Intensitate) e o metodă total nedureroasă de reducere a grăsimilor și de conturare a abdomenului, coapselor și șoldurilor, cu efecte impresionante, de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetică non-invazivă. Tehnologia e atât de eficientă, încât sunt indicate doar 3 ședințe anual!

La fel de prietenoasă și pozitivă cum o știți, echipa Epsilon vă așteaptă în noul sediu și cu gamele de tratamente deja bine-cunoscută de clienți, de orice vârstă, adolescenți, viitoare sau proaspete mămici, doamne sau domni.