1.1 C
Galați
joi 21 octombrie 2021
spot_img
More

  Intră în lumea TanTastic Studio și bucură-te de noile aparate MegaSun P9 extraSun

  - RECLAMA-

  Un bronz sănătos și de invidiat poate fi obținut printr-un proces de bronzare făcut în mod responsabil. Pentru o pigmentare naturală, lipsită de neplăceri, este important să alegeți solarul potrivit. De aceea, există în Galați TanTastic Studio, care dispune de aparatură performantă dotată full option din gama MEGASUN – liderul mondial şi producătorul de origine germană al noilor tehnologii în domeniu.

  Însă de această dată, vine cu ceva unic pe piața din România. V-ați gândit vreodată cum ar arăta o combinație de aparat de bronzat cu un model de Porsche 911? Pare ireal, nu-i așa?

  Dar iată că totul este posibil în aceste vremuri în care tehnologia se mișcă cu viteza luminii.

  Primele aparate MegaSun P9 extraSun  by Porsche Design din România, sunt disponibile din luna aprilie 2021 la salonul TanTastic Studio Țiglina! Cele 3 aparate de ultimă generație sunt dotate full option și au un singur scop: un bronz perfect la cele mai înalte standarde!

  De unde a pornit această idee?

  ”Designul trebuie să fie sincer! ” Aceste patru cuvinte rostite de prof. Ferdinand Alexander Porsche au reprezentat centrul filozofiei sale în care designul nu este pur și simplu decor sau frumusețe, ci mai degrabă simbioza perfectă a formei și funcției.

  Acest lucru poate fi realizat numai după ce funcționalitatea unui produs este pe deplin capturată. Pe acest principiu s-a născut și ideea noilor standarde de proiectare pentru aparatele de bronzat. O tehnologie impresionantă și un design uluitor în simbioză perfectă.

  Asta s-a dorit prin colaborarea celor de la Megasun cu Studio F. A. Porsche. Seria P9 a aparatelor Megasun combină un design unic cu performanțe tehnice deosebite si inovație care are ca misiune satisfacerea oricărui client.

  Noul P9 extraSun vine cu o lumină solară intensă, având un procent extra-ridicat de UVB, pentru creșterea dezvoltării pigmentului și a producției de vitamina D.
  Cele 3 aparate MegaSun P9 extraSun by Porsche Design se regăsesc în 3 variante la TanTastic Studio Țiglina: Magic Silver, Coper Rose și Wonder White.

  Magic Silver: Pictograma designului, așa cum a fost concepută de Ferdinand Alexander Porsche, continuă să fascineze oamenii din întreaga lume până și în ziua de azi. Astfel, Studio FA Porsche a fost candidatul ideal pentru ambițiosul proiect de design P9. Rezultatul: un design unic care captivează pe toată lumea. Iar ”Magic Silver” fascinează prin culoare având o varietate de programe de lumini selectabile.

  Coper Rose: Culoarea roz nu este la modă doar pentru modelele de design precum iPhone. Nuanța caracteristică din cupru transformă acest model într-un joc al luminilor și al culorilor. Și pentru că două treimi din toți utilizatorii de aparate de bronzat sunt de sex feminin, nu este de mirare că noua culoare a modelului „Copper Rose” este favorita clară a acestui grup țintă.

  Wonder White: Cu un aspect strălucitor, acest model reprezintă alegerea potrivită pentru toate conceptele de studio. Un adevărat punct culminant, „Wonder White”, te aduce în atmosfera centrelor spa. Totul devine natural, cu animații luminoase coordonate prin culori, fascinând în mod constant clienții.

  Opțiuni la standarde înalte

  Aparatele MegaSun P9 extraSun by Porsche Design vin la pachet cu numeroase opțiuni de ultimă generație, oferindu-ți practic toate condițiile și dorințele pe care le-ai avea la un solar: Beauty Booster HyperRed, X-tra Tan, aer condiționat pentru toate zonele corpului, Aqua Cool, aroma, Sistem audio, Bluetooth, Mega Voice, Matrix Lightshow, încărcare wireless, sistem inteligent de control, sistem facial facial din sticlă, bronzator facial cu discuri de filtru special acoperite și reflectoare din sticlă și confort maxim pentru bronzare pentru față și decolteu.

  La Centrul TanTastic, situat pe strada Brăilei, la nr. 157, deasupra sediului RDS-RCS din Țiglina I vei putea descoperi noua inovație a aparatelor de bronzat Megasun, dar poți experimenta și alte aparate precum MegaSun 8000 Alpha Hybrid Delux, MegaSun 7900 ALPHA DELUXE sau MegaSun Tower Pure Energy 5.0 în locația din Micro 20.

  - reclama -spot_img
  - reclama -
  - reclama -