Centrul de Evenimente Fericite HAVANA BALLROOMS îmbină, într-o armonie perfectă, toate elementele necesare asigurării unui cadru ideal pentru desfășurarea evenimentelor speciale din viaţa dumneavoastră. Arta culinară se împletește cu experienţa și profesionalismul serviciilor oferite, iar eticheta este cel mai de preţ deziderat în implicarea noastră. Dorim ca împreună să construim momente unice. Semnăm pentru perfecţiunea evenimentului tău!
Încheiat oficial pe 14 noiembrie, sezonul de nunți 2016 a fost, garantat, un sezon frumos, unic în felul său, plin de surprize, dar și plin de “învățături”!
Dacă ar fi să facem o retrospectivă, aș putea spune că, la fel ca în modă, evenimentele fericite, speciale din viața fiecăruia se organizează ținând cont de ultimele tendințe: am văzut cum aranjamentele florale devin roz pudrat în loc de roz intens și somon în loc de banalul portocaliu, cum decorul se transformă din alb-negru în nuanța ciocolatei asortate cu auriu discret și cum albastrul rece arată divin în nuanța sa albastru royal.

Meniurile devin și ele mai sofisticate, în stilul franțuzesc “puțin și des”.

Clienții Havana Ballrooms & Events Galați au plecat întotdeauna fericiți după eveniment, mulțumiți de faptul că nunta, botezul sau petrecerea lor a ieșit exact așa cum și-au dorit.
Principiul nostru, după care ne ghidăm întotdeauna, este acela că ne dorim ca fiecare client să revină la noi cu un alt eveniment la fel de special. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple ne putem la dispoziția acestora pe toată durata pregătirilor evenimentului, de la început și până la sfârșit. Practic, legătura dintre noi și client este foarte strânsă, deoarece cu un client interacționăm cu cel puțin 1 an înaintea evenimentului său.
Ofertele noastre sunt ghidate de cerințele clientului, iar pentru sezonul 2017-2018 am pregătit oferte proaspete, cu amenajare inclusă.
De altfel, așa cum i-am obișnuit pe clienții noștri fideli, continuăm să organizăm petreceri tematice, atât pentru zilele festive de pe parcursul întregului an – de revelion sau de 8 martie, cât și pentru evenimente de tip corporate. Pentru fiecare dintre acestea așteptăm din timp rezervările dumneavoastră.

Îți dorești ca nunta ta să fie una de poveste și de povestit? Alege oricare dintre ofertele noastre all-inclusive, de la 199 lei/persoană sau ultra all-inclusive, de la 239 lei/persoană.
Pregătești petrecerea de botez? Îți propunem o ofertă de la 110 lei/persoană, iar all-inclusive de la 149 lei/persoană
*candy bar la orice ofertă aleasă.

Pentru orice bal, banchet, majorat, team-party, mini-revelion sau orice alt tip de petrecere – oferta all-inclusive, de la 99 lei/persoană.
– în zi de post, oferim un discount de 25 %;
– în extrasezon, respectiv lunile ianuarie – 15 aprilie, oferim un discount de 25%;
– pentru evenimente de vineri și/sau duminică oferim discount de 15%, exceptând zilele de vineri și/sau duminică din intervalul 15 iulie – 15 septembrie;
Vino cu propunerea ta, noi ne vom ghida după dorințele tale, iar evenimentul va fi un succes garantat!

LOCAȚIA 1: ȘOS. DE CENTURĂ
NR. 57, TEL: 0734556267
LOCAȚIA 2: MICRO 17
(LÂNGĂ SC. NR.5), TEL 0735173199
MANAGER/PR: 0730708092