Iepurașul este așteptat primăvara asta la LittleJo cu o colecție simpatică de primăvară-vară. Cei interesați să cumpere pentru micuții lor încălțăminte la modă, colorată dar, cel mai important, din piele naturală, aprobată și recomandată de asociațiile medicale de pediatrie, trebuie să treacă pragul magazinului situat pe bulevardul Brăilei, la parterul blocului A6, lângă Banca Transilvania. LittleJo are pentru ștrengarii dumneavoastră ghete cool și casual, pantofi trendy și confortabili ba chiar și sandale pentru domnișoare cochete, toate aparținând unor branduri cunoscute. Pentru că LittleJo este singurul magazin care aduce în Galați încălțăminte de o calitate ireproşabilă, cu talpă flexibilă și înălțători plantari de la Melania (brand italian, cu fabrica în România), PJ Shoes (brand românesc), DD Step, Cuquito sau Mayoral (brand spaniol), Tomky și Renbut (încălțăminte de grădiniță).

Magazinul a trecut la programul de vară (10,00-20,00 de luni până vineri și 10,00-14,00 în weekend) și vă îmbie să umpleți sacul iepurașului cu lucruri ce vor face fericite, în această primăvară, picioarele copiilor dumneavoastră: cizme perforate, pantofi sport perfecți pentru o zi relaxantă la joacă, încălțăminte din textil sau espadrile pentru fete și băieți. Dacă vreți să vă convingeți, aveți la dispoziție fie www.little-jo.ro, site-ul oficial al magazinului, fie pagina de facebook, LittleJo, unde sunt postate noutățile și reducerile. Este știut faptul că fiecare client care trece pragul magazinului primește un flyer promoțional, iar cei mai fideli cumpărători sunt răsplătiți cu carduri de fidelitate.
Pasiune, respect pentru client și ambiția de a păstra standardele de calitate sunt ingredientele afacerii LitteJo din Galați – universul piticilor fericiți și … întotdeauna în trend!

Foto: Giuliano Coman