Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Martens – pasiune românească, experiență belgiană

Galațiul A AVUT aeroport, consulate și statut de Porto Franco. Ne mândrim cu istoria noastră și încercăm să facem caz de ea, dând dovadă de patriotism local. Dar Galațiul ARE și acum Fabrică de bere!

Martens Galați

Fondată în anul 1978, Martens a operat, timp de 20 de ani, ca un producător cu capital integral românesc, ajungând să fie o prezență importanță în piața berii din România, ba chiar din străinătate.

În 1998, Martens Brouwerij a preluat pachetul majoritar de acțiuni, adăugând peste 250 de ani de tradiție în facerea acestei băuturi savuroase.

Martens Galați – produse competitive

Împreună cu belgienii, Martens Galați continuă să aducă pe piața din România și nu numai, produse variate păstrând rețetele originale, din dorința de a fi în top-ul preferințelor gălățenilor.

Iată câteva poduse cu care vă puteți duce în vizită la rudele din Ardeal, lăudându-vă că sunt made in Galați.

Berea LUP – o bere lager, realizată sub supravegherea maeștrilor berari belgieni, din ingrediente atent selecționate. O bere din hamei de înaltă calitate, ce-i conferă un gust de o amăreală fină și plăcută. Lupul este și va fi un simbol al libertății și al eliberării, așa că berea LUP te inspiră să fii liber și merge foarte bine după o cățărare în munții Măcin.

POSTĂVARU – tot o bere lager, ușor de băut, revigorantă. Realizată după conceptul “pure blonde”, POSTĂVARU reprezintă dorința de evadare din zonele citadine aglomerate, descoperirea de noi cărări spre înalțimile mai puțin frecventate de oameni și, nu în ultimul rând, dorința de relaxare si reîncărcare cu energie pentru o nouă perioadă agitată.

O bere tihnită ca o zi de vacanță, pentru orice om cu spirit tânăr, gata să ia viața în piept.

Experiența MaDonna

Pentru mulți dintre gălățeni, Martens este, înainte de toate, cunoscutul producător al berii MaDonna, o bere realizată conform rețetei belgiene din regiunea Leuven, din secolul XIV. MaDonna reușește să surprindă plăcut prin caracterul său răcoros și aroma ușor fructată cu accente de mirodenii. Experiența MaDonna poate fi asemănată cu o plimbare într-o seară de vară.

 

Are efect revigorant, răcoritor, dar, în același timp, delectează simțurile cu arome subtile, poate chiar surprinzătoare pentru o bere. Caracterul distinct al acestui tip de bere este dat de folosirea procesului de hameiere la rece (hameiul intră în procesul de filtrare) a făinii de grâu, a unei drojdii speciale și adaosul de coriandru și coajă de portocală.

Martens Galați – prima bere fără alcool

În plus, trebuie să știți că prima bere fără alcool din România s-a fabricat la Galați, la Martens. Aceasta este DRIVER, la fel de savuroasă și bogată în vitamine și minerale ca o bere premium tradițională. Pentru că berea DRIVER este produsă din aceleași ingrediente: apă, malț de orz, hamei și drojdie de bere, folosind aceeași metodă, minus 100% alcool.

 

Sperăm că v-am convins să beneficiați din plin de experiența belgiană în fabricarea berii gălățene. Și să vă mândriți cu Berea Martens, oriunde veți merge. Pentru că Martens e încă parte din noi, și își scrie povestea în orașul de la Dunăre!


P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.4 / 5. voturi: 18

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...