Îţi doreşti să fii memorabilă? Vrei să străluceşti în cea mai importantă zi din viaţa ta? Vrei să dai viaţă visului de a avea cea mai frumoasă rochie de mireasă? Vino la Amarige pour toi, să îţi alegi ţinuta care ţi se potriveşte din multitudinea de rochii unicat, aduse, special, pentru tine din Rusia şi Ucraina.

La Amarige pour toi te aşteaptă să le probezi rochii speciale, desprinse parcă din poveşti. Sunt rochii în tendinţe, vaporoase, spectaculoase, brodate manual, decorate cu cristale Swarovsky, perle sau paiete, la care poţi accesoriza tiare, coroniţe, voaluri şi bijuterii după pofta inimii. Tot aici vei găsi mănuşi sau cape, pălării şi voalete.

“Anul acesta se poartă rochia A-line, în culori capuccino, rose, bleu, ivory sau piersică. Avem rochii interesante, vaporoase, cu tul cu sclipici pe dedesubt, care se pot ajusta, tot la noi, după probă, pentru ca mireasa să arate impecabil. Ţinutele noastre sunt aduse din străinătate şi se mai găsesc doar în magazinul Oksana Mukha din Bucureşti. Foarte important, în extra-sezon avem reduceri consistente”, spune Olimpia Tudorancea, administratorul Amarige pour toi.

La magazinul din Galați, pe strada Nicolae Bălcescu, găseşti ţinute pentru domnişoarele de onoare sau pentru copii care participă la ceremonie. Se pot face, la comandă, rochiţe pentru fetiţe, în ton cu rochia de mireasă sau alte accesorii.

Şi asta nu e tot! Vrei să porți o ținută spectaculoasă, dar te gândeşti că după eveniment rochia va sta uitată în şifonier? Amarige pour toi oferă posibilitatea închirierii ţinutelor de ocazie. Aşa că dă o fugă la Amarige pour toi şi încearcă una din rochiile aduse tocmai din America. Te asigur că nu vei regreta! Ţinutele de ocazie de aici, disponibile şi pe pagina de facebook a magazinului, sunt pentru toate gusturile şi îţi vor tăia respiraţia. Vei putea ieşi în evidenţă, fără să cheltuieşti prea mult şi fără să rămâi apoi cu rochia pe cap. Amarige pour toi – în Galaţi, pe strada Nicolae Bălcescu, la nr. 13. Comenzi şi alte informaţii la telefon 0743 608 655 sau pe pagina de facebook Amarige pour toi.

Daniela Bogdan

Foto: Fashion Books Photography