„C’est la vie”, un nou salon de înfrumusețare, și-a deschis porțile în Mazepa, la parterul Blocului P4 (lângă Piraeus Bank, vizavi de Atlassib). O echipă tânără și entuziastă e gata să arate că poate oferi tot ce ai nevoie ca să arăți excelent zi de zi, dar și la evenimente importante.

Gamă diversă de servicii beauty

Cu o gamă variată de servicii, salonul „C’est la vie” este exact ce îi trebuie oricărei femei care își dorește să fie remarcată pentru grija acordată detaliilor de înfrumusețare.
Când vine vorba de mici trucuri cu efecte mari, precum pensatul, vopsitul sprâncenelor sau aplicarea de gene cu benzi, lasă-te pe mâinile echipei de aici. Îți va spune exact ce ți se potrivește cel mai bine și va face totul pentru a arăta perfect!
De la echipa de manichiuriste și pedichiuriste poți cere orice model îți dorești! Îți vei etala cu satisfacție unghiile realizate cu gel sau manichiura ori pedichiura semipermanentă, clasică, SPA.
Te împaci foarte bine cu epilatul cu ceară? Atunci trebuie să știi că „C’est la vie” îți oferă acest serviciu, atât facial, cât și corporal.

Machiaj și tratamente faciale

Machiajul este un alt „must have” al oricărei femei. La salonul „C’est la vie” poți apela la un make up artist profesionist, indiferent dacă vrei un machiaj de zi, de seară sau pentru ocazie.
Dar înainte de machiaj e ideal un tratament facial de curățare, exfoliere și hidratare. De ajutor este și vapozonul care deschide porii pentru curățarea de impurități. Produsele utilizate pentru aceste proceduri sunt cele profesionale de la Bruno Vassari.

Un pic de relaxare nu strică

Salonul se remarcă și prin gama diversă de masaje, binevenite pentru relaxare sau pentru sănătatea organismului. În funcție de ce îți dorești, poți alege un simplu masaj de relaxare, masajul anticelulitic, pentru drenaj limfatic (realizat cu mâinile, nu cu aparatură) sau ședințe de reflexoterapie.

„C’est la vie” amintește că aceasta e preocuparea de zi cu zi a oricărei femei moderne: să se aranjeze și să arate îngrijit. Iar doamnele și domnișoarele trebuie să știe că noi suntem oricând pregătite să venim în întâmpinarea acestui „must” al vieții cotidiene – de a arăta impecabil”, declară managerul C’est la vie, Alina Maria Dragomir.

Str. Brăilei nr. 29, Bl. P4, parter (lângă Piraeus Bank)
FB: C’est La Vie