Frumusețea se întreține zilnic, iar serviciile de cosmetică de la Salonul „C’est la vie” vin tocmai în întâmpinarea exigențelor fiecărei femei care pune preț pe imaginea ei.

Cum manichiura a devenit, în zilele noastre, o adevărată carte de vizită și o manifestare a stilului personal, este de așteptat ca ofertă diversificată de la salon să fie pentru servicii de manichiură și pedichiură.

În funcție de preferințele dumneavoastră sau, de ce nu, de stilul vestimentar, puteți solicita unghii cu gel sau manichiură de tip semipermanentă, clasică, SPA, în nuanțele preferate sau după un model dorit. Manichiuristele și pedichiuristele „C’est la vie” au toată plăcerea să vă ajute în alegerea celei mai inspirate manichiuri de zi cu zi sau a celei pentru un eveniment special. Iar rezultatul va fi mai mult decât uluitor!

Dacă asta vă doriți, puteți solicita aplicarea de gene cu benzi. Veți pleca acasă cu o pereche de gene

absolut superbe, aplicate cu răbdare de un tehnician cu totul dedicat acestei migăloase sarcini. Indiferent că vor fi în tehnica fir cu fir, 2D sau 3D, fiți sigure că vor întrece în splendoare orice mascara profesionistă!

Doamnele și domnișoarele sunt așteptate și cu o gamă diversă de masaje, nu doar cu tehnici de relaxare, ci și din cele benefice pentru sănătate: masaj anticelulitic, pentru drenaj limfatic (realizat cu mâinile) și reflexoterapie.

Apelați cu toată încrederea și la celelalte servicii de la salon: pensat, vopsit sprâncene, epilat cu ceară, machiaj de zi, de seară, de ocazie sau tratamente cosmetice faciale cu produse profesionale.

Și, dacă ați uitat cumva, echipa de cosmeticiene vă reamintește că frumusețea se întreține zi de zi și tocmai pentru acest obiectiv vă așteaptă cât mai des la Salonul „C’est la vie”!

Str. Brăilei nr. 29, Bl. P4, parter (lângă Piraeus Bank)
FB: C’est La Vie

Foto: Bogdan Palenciuc