Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sebastian Ivașcu – despre matematica nutriției sau cum să slăbești mâncând ce îți place, fără program impus și fără sport

- reclama -spot_img
3.4
(12)

Ai vrea să slăbești mâncând ciocolată, paste sau pizza?

Ți-ai dori să îți menții greutatea fără să fii nevoit să petreci ore întregi pe săptămână la sală? Visezi la un plan flexibil de alimentație, pe care să îl poți respecta o perioadă lungă de timp, pentru a evita the yo-yo effect?

Toate acestea sunt posibile cu metoda de slăbit dezvoltată de gălățeanul Sebastian Ivașcu, fost sportiv de performanță, culturist și pasionat de tot ceea ce înseamnă alimentație sănătoasă, health & wellness. Stabilit mulți ani în America, Sebastian a lucrat cu celebrul nutriționist dr. Michael Colgan și a acumulat cunoștințe serioase, mai întâi pentru a ști cum să își construiască un corp sănătos.

Mai apoi, s-a gândit că ar putea împărtăși cunoscuților din tainele mâncatului cu rost și a înființat Biroul virtual de slăbit (1998) – un business online care presupune consilierea celor care doresc să slăbească mâncând de toate, fără program impus și fără sport.

Rezultatele au confirmat, vorba a zburat de la un prieten la altul și acum Sebastian Ivașcu are clienți din toată lumea, de la sportivi de performanță, la doamne casnice, de la adolescenți cu probleme de greutate, până la persoane trecute de vârsta a treia.

Pare utopic, însă fotografiile postate pe pagina de facebook Biroul virtual de slăbit ne arată că slăbitul este posibil chiar și pentru cei care nu renunță la dulciuri, mănâncă fastfood sau take away, nu țin cont de ora la care vizitează frigiderul și nici nu se omoară cu sportul.

Sebastian ne explică secretul: “Restricțiile de orice fel creează frustrare, așa că eu mă mulez pe preferințele alimentare ale clientului. Nutriția este matematică și, odată ce ai prins secretele, totul devine simplu! Eu stau de vorbă cu fiecare în parte și împreună construim un plan de alimentație personalizat. Practic, clientul are libertate totală: el stabilește cu ce mâncare dorește să slăbească, numărul de mese și intervalul de timp în care și-a propus să obțină rezultatele. Eu îl ajut, subtil, fără să îl cert, fără să îi dau lecții, să pună un pic de ordine în viața lui”, explică Sebastian.

Prin programul său, Sebastian își pune, practic, toate cunoștințele acumulate în domeniu în slujba ta, oferă interacțiune permanentă – îi poți scrie pe mess sau whatsup la orice oră – și soluții (confirmate de rezultate spectaculoase) de renunțare pentru totdeauna la țesutul adipos îndărătnic.

“Se poate slăbi la orice vârstă! Sâmbătă și duminică sunt zile fără dietă, deci ai o libertate în plus! Iar meniul este diversificat, eu mă mulez pe preferințele tale, practic, mai ușor de atât nu se poate!”, spune Sebastian.

Te-am convins? Vrei să fii sănătos, dar mai ales consecvent și constant în a-ți ajuta corpul să arate bine la orice vârstă? Sebastian te așteaptă pe Facebook și Insta pe pagina Biroul virtual de slăbit ca să te învețe cum să fii fericit la dietă!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.4 / 5. voturi: 12

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...