Secrete SPA, din Maroc, Japonia și Bali: Marionnaud crede în frumusețea ta

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Fiecare femeie caută frumusețea exterioară, dar și pe cea interioară. Fiecare femeie are trucuri sau secrete la care apelează în orice zi.

  Celebrul brand franțuzesc Marionnaud, prezent cu produsele sale de calitate și în Shopping City Galați, ne dezvăluie ritualurile exotice ale frumuseții și ale stării de bine. Produsele de îngrijire a corpului și de relaxare, inspirate din țări îndepărtate, împrumută pielii din atributele plantelor luxuriante și asigură un tonus cu totul și cu totul deosebit.

  „Treasures of Marocco” este inspirată din senzualul ritual al băii Hammam. Bazată pe spumă de duș, gel de duș, scrub, ulei de corp și cremă de mâini, gama e concepută pentru o curățare sporită a pielii. Uleiul de argan și extractul de trandafiri relaxează și hrănesc delicat corpul, lăsând pielea mai parfumată și mai catifelată.

  „Tradition of Japan” amintește de purificarea și grația redate de ritualul străvechi de îmbăiere „Yu”. Fiecare dintre produsele din această gamă – spumă de duș, gel de duș, cremă de corp și scrub – îmbină perfect atributele bambusului și pe ale florii de lotus albastru. Totul, pentru restabilirea echilibrului corporal și spiritual.

  „Miracles of Bali” deconspiră ritualul de înfrumusețare balinez „Lulur”, practicat de prințesele din alte vremuri. Că e sub formă de cremă de corp, scrub, spumă de duș sau gel de duș, fiecare dintre produsele din această gamă are un efect imediat de liniștire și de restabilire a armoniei interioare. Extractul de frangipani și apa de cocos te poartă într-o călătorie relaxantă, revitalizând corpul și hrănind sufletul.

  Foto: Răducu Popa

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0