O veste excelentă pentru iubitorii de modă şi shopping: Brandul Stradivarius a lansat la nivel internaţional colecţia pentru BĂRBAȚI. Deschiderea anunţată în data de 1 Februarie 2017 a cuprins şi noua locaţie din Brăila Mall.
Noua linie masculină aduce un plus pentru bărbaţii cărora le place să se exprime prin felul în care se îmbracă.

Piese moderne şi croieli impecabile – aceasta este direcţia Stradivarius Man pentru cei care îşi doresc să urmeze stilul urban, lejer. Colecţia pentru Primăvară-Vară 2017 este compusă din 3 subcolecţii: Smart, Cotton şi Denim – fiecare dintre acestea fiind o definiţie a stilului masculin prezent. De la piese clasice, până la cele mai cool tendinţe fashion – toate au fost transpuse în colecţii complete de haine, încălţăminte şi accesorii.
Astfel, Brăila Mall se bucură de un nou concept de fashion: un magazin dedicat exclusiv bărbaţilor, în care sunt prezente ţinute pentru orice ocazie sau look îţi doreşti să abordezi.
Respectând standarde de calitate, diversitate şi stil mereu reinventat, colecţia Stradivarius este sursa de inspiraţie pentru cele mai interesante ţinute masculine.
Vino la Brăila Mall să descoperi noua destinaţie de shopping pentru bărbaţi!