Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Absolute Aestetics– o nouă clinică de chirurgie estetică și dermatologie din Galați

Binecunoscutul Cabinet Ginecoaid al doamnei dr. Ioana Simona Pop, medic primar obstetrică- ginecologie, s-a extins și a încorporat o cochetă clinică de chirurgie estetică și dermatologie. Absolute Aestetics este o nouă clinică de chirurgie estetică și dermatologie din Galați și beneficiază de experiența doamnei dr. Iulia Olaru, medic specialist chirurgie plastică, estetică și reconstructivă din Galați, a doamnei doctor Cristina Bejan, medic primar chirurgie plastică, estetică și reconstructivă din Bucureşti și a doamnei dr. Cristina Oltenacu, medic specialist dermatolog.

EUFOTON, un nou laser profesional folosit în tratamentele de întinerire

Clinica aduce în zonă o nouă tehnologie utilizată de medicii chirurgi esteticieni în rejuvenarea facială. Este vorba despre Laserul cu diodă EUFOTON, care poate fi folosit cu succes pe orice suprafață și înlocuiește liftingul chirurgical (invaziv, costistor și care presupune o perioadă mai lungă de recuperare a pacientului).

“Beneficiile acestui laser sunt multiple: procedura se realizează fără anestezie și incizii, are rezultate sigure, vizibile și imediate și se aplică în situațiile care impun o chirurgie minim invazivă, cum ar fi în liftingul facial nechirurgical, în lipoliză și liposucție asistată laser (bărbie, brațe, abdomen, șolduri, coapse, fese), în efectuarea nechirurgicală a blefaroplastiei pleoapei inferioare, eliminarea ridurilor și pigmentărilor, în tratamentul acneii, cicatricilor post-acnee și vergeturilor. Cum funcționează? Căldura aplicată dermului profund stimulează producţia de colagen şi retragerea tegumentului”, a explicat dr. Cristina Bejan, medic primar chirurgie plastică şi estetică.

Pe componenta de estetică, Clinica Absolute Aestetics mai oferă servicii de rejuvenare facială cu acid hialuronic sau toxină botulinică, mezoterapie, terapia vampir (cu plasmă proprie), peeling-uri chimice, lifting fire PDO. La capitolul chirurgie plastică, dr. Cristina Bejan poate veni din București periodic pentru blefaroplastii (corectarea pleoapelor), operațiuni care se fac cu anestezie locală, fără probleme, cu durere minimă. Local puteți beneficia zilnic de toate aceste proceduri, făcând o programare la doamna dr. Iulia Olaru, care, suplimentar, se ocupă cu succes și de biopsii tegumentare, cutanate, excizii de tumori mici sau mari dimensiuni și carcinoame sau alte operațiuni care țin de chirurgia mâinii.

Înainte de a face ajustări cosmetice sau estetice de orice natură, întreabă medicul!

În primul rând pe cel dermatolog, chiar dacă e vorba de o simplă epilare definitivă. Ne spune dr. Cristina Oltenacu – medic specialist dermatolog, cea care colaborează cu dr. Ioana Pop la Clinica Absolute Aestetics.

“Dermatologia și chirurgia plastică merg mână în mână. Iar medicina estetică se face de către dermatologi și chirurgi plasticieni! Din păcate, sunt mulți pacienți care fac diverse tratamente având leziuni cutanate și fără să verifice dacă sunt alergici la substanțe. Eu ofer consultații de dermatologie clinică, dar mai pot face și alte operațiuni, cu ajutorul laserului cu fibră optică și nu numai: tratamente pe cicatrici sau în cazul hiperpigmentărilor, electroexcizii ale papiloamelor, verucilor”, a explicat doamna dr. Cristina Oltenacu. Programul este săptămânal, de câteva ore pe zi, în funcție de nevoile pacienților.

Nou în Galati – LADYLIFT, laserul pentru îmbunătățirea sănătății și armoniei sexuale

Folosindu-se de experiența sa în domeniu, medicul primar ginecolog Ioana Simona Pop aduce ca noutate în Galați, în Cabinetul Absolute Aestetics această tehnică a rejuvenării cu laser și în chirurgia zonei intime. Astfel, la Absolute Aestetics, doamnele și domnișoarele interesate pot beneficia de servicii de rejuvenare vaginală sau a zonei intime externe, peeling, albire, tratamente cu acid hialuronic de hidratare și refacere labială. Laserul se poate folosi cu succes și în tratarea incontinenței urinare, în atrofia vulvo-vaginală sau în afecțiuni asociate perioadei postpartum.

Ce este LADYLIFT?

LADYLIFT este un laser non-ablativ de generație nouă, poate să penetreze profund în mucoasă, fără să producă leziuni (arsuri, cicatrici), restabilind tonusul, hidratarea şi flexibilitatea ţesuturilor şi întinerind astfel organele genitale externe.
LADYLIFT combină acțiunea unui laser cu diode infraroșii cu o piesă de mână vaginală pentru a accelera neocolagenogeneza și rejuvenarea mucoasei vaginale. Cu o altă piesă externă putem trata leziunile vulvo-perineale care sunt adesea asociate cu sindromul menopauzei sau naşterea pe cale naturală.
Liftingul vaginal cu laser, fără durere și fără arsură, reprezintă o procedură utilă în: rejuvenarea vaginală, în tratamentul cicatricilor, al leziunilor post-partum și în tratamentul uscăciunii şi pruritului.

Efectul curativ al întineririi vaginale LADYLIFT durează aproape doi ani, iar tratamentul se poate repeta în timp.

Programul Clinicii este de luni până vineri de la 15,00 la 19,00 și sâmbăta de la 9,00 la 12,00. Programări se pot face la telefon: Ginecologie: 0755 125 535 / Plastica si dermatologie 0787 592 088.
Absolute Aestetics– Sănătate și frumusețe într-un singur loc!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.3 / 5. voturi: 9

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...