Breaking news:

Află de la experții Natur House despre glutation, maestrul antioxidant

Când organismul funcţionează la parametrii normali avem tendinţa de a spune că suntem sănătoşi şi că nu putem să ne îmbolnăvim. Dar starea de bine poate să dispară în orice moment din diferite cauze; uneori prin dereglări care apar în corpul nostru, ceea ce duce la îmbolnăvirea subită a organismului.

„Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască deşi aproape toţi se nasc cu ea”, spunea Hipocrate. Dacă aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în mod serios, atunci ar trebui să știți despre Glutation! Experții Natur House sunt alături de voi și vin cu informații prețioase despre aceasta moleculă.

În urma a peste 130.000 de studii realizate pe tema acestei molecule cu puternice efecte antioxidante, s-a descoperit că glutationul are o sumedenie de beneficii pentru organism.
Este cu siguranță cea mai importantă moleculă necesară pentru menținerea unei sănătăţi optime și pentru prevenirea bolilor!

În ciuda faptului că viaţa depinde de glutation, mulți oameni nu au auzit niciodată de el! Acum treizeci de ani, puțini oameni auziseră de antioxidanți sau le cunoșteau rolul, acum toată lumea ştie!La fel şi cu glutationul, şi este doar o chestiune de timp până când toată lumea va auzi de el și de importanța lui!

Ce este de fapt glutationul?

Glutationul este o moleculă foarte simplă care se produce natural şi în mod constant în corpul nostru. Este o combinaţie de trei elemente simple de proteine şi aminoacizi (cisteina, glutamina şi glicina). Această moleculă are rolul de a mătura elementele agresive în afara corpului nostru,incluzând aici radicalii liberi, toxinele, mercurul şi alte metale grele. Glutationul are 4 funcții principale: este antioxidant, stimulent imunitar și detoxifiant celular.

Importanța glutationului

Pe măsură ce îmbătrânim, nivelul de glutation scade! Glutationul este cel mai puternic predictor al speranței de viață! Deficitul de glutation este întotdeauna legat de îmbătrânire prematură, boli legate de vârstă și obezitate! Fără el, celulele se dezintegrează în urma oxidării! Persoanele cu niveluri ridicate de glutation sunt întotdeauna energice și au un sistem imunitar puternic!

Nivelurile scăzute de glutation au fost asociate cu boli neuro-degenerative, cum ar fi scleroza multiplă, Alzheimer şi Parkinson. Fiecare celulă din organism este responsabilă pentru propria sa producţie de glutation și trebuie să aibă materiile prime pentru producerea lor!

Glutationul este cel mai bine păstrat secret pentru a încetini îmbătrânirea, prevenirea cancerului, bolilor de inimă, dementă şi multe alte afecţiuni! Chiar şi autismul a fost asociat cu deficit de glutation!

O veste bună este că organismul tău produce propriile sale glutation.
Vestea proastă este că poluarea, toxinele, dieta săracă, medicamentele, stresul, traumele, îmbătrânirea, infecţiile şi radiaţiile diminuează nivelul de glutation. Aceste lucruri expun organismul la stres oxidativ celular excesiv, radicali liberi, infecții și, în final, de cancer.

Unde se găsește glutationul și care sunt beneficiile acestuia

Glutationul este implicat într-o mulţime de funcţii biologice, aşa că interacţionează cu nutrienţii din alimente în mod regulat. Cercetătorii au descoperit că anumiţi nutrienţi sporesc producţia de glutation – Iată despre ce nutrienţi este vorba: Vitaminele B, magneziul, seleniul sau zincul.

În ceea ce priveşte alimentele bogate în glutation, pot fi şi ele de ajutor, însă nu trebuie să ai aşteptări prea mari întrucât absorbţia se face, ca şi în cazul suplimentelor, cu mare greutate. Alimentele bogate în glutation sunt: Sparanghelul, avocado, broccoliul, varza de Bruxelles, varza, conopida sau spanacul.

Așadar, cu cât corpul tău este mai sănătos, cu atât vei emite o vibrație mai înaltă, te vei simți și vei arăta mai bine!

Experții în nutriție de la Natur House, alături de tine

Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House.
Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări. Dacă ești interesat, centrul Natur House îți oferă consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îți va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.
Toate consultațiile sunt gratuite.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...