Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Alege mișcarea în fiecare zi! Startul se dă la Brăila Mall

Cel mai probabil știi deja că activitatea fizică, sub orie formă ar fi ea, îți asigură multiple beneficii pentru sănătate, pentru „starea de bine” – și că ar trebui să fie parte din viața ta. Dar cum faci să integrezi mișcarea în stilul tău de viață astfel încât să devină un obicei firesc, o rutină accesibilă și nu în ultimul rând, plăcută?

Vestea bună este că la Brăila Mall ai la dispoziție numeroase magazine cu o ofertă super variată de produse unde poți găsi, cu siguranță tot ce ai nevoie: Decathlon, 4F, Hervis, Sport Vision, Sportisimo, Various Brands.

Înainte de toate, ai nevoie de un echipament adecvat, cât mai confortabil, rezistent și de calitate, potrivit tipului de mișcare pe care îl practici. Pe scurt, în care să te simți bine!

Astfel, fie că iubești drumețiile montane, îți place să alergi sau să practici yoga, ești adeptul antrenamentelor la sală sau al jocurilor de echipă cu prietenii, la Brăila Mall găsești echipamentul și accesoriile dorite.

Alege un echipament care să permită pielii să respire și să împiedice dezvoltarea bacteriilor, în acest sens fiind ideale materialele de tip dry care îndeplinesc cu succes aceste condiții.

Încălțămintea trebuie să fie cât mai comodă, adaptată formei piciorului și cu o talpă special concepută pentru tipul de sport ales.

Dacă vrei să experimentezi drumețiile şi nu știi exact ce anume să alegi, personalul specializat din magazinele de sport din Brăila Mall îți oferă consultanță și recomandări, în funcție de nevoile și preferințele tale specifice.

În plus, ia în considerare: gradul de comoditate și de libertate în mișcare primează, deci asigură-te că orice tip de echipament alegi, se pliază pe acest principiu.

La fel de important, când vine vorba de mișcare sau orice tip de antrenament, este consecvența. Știm că, uneori, începutul este cel mai dificil sau poate disciplina mai greu de urmat, însă experții recomandă găsirea propriului ritm – care să te solicite, însă să nu te epuizeze, și practicarea constantă.

De cele mai multe ori, ajută setarea unui obiectiv realizabil – fie că e vorba de un număr de pași, un set de exerciții zilnice, o plimbare lungă, o sesiune de yoga sau de fitness la sală. Vei avea, deopotrivă, satisfacția îndeplinirii obiectivului și motivația de a continua.

Echipează-te, găseşte-ți ritmul şi bucură-te de beneficiile sportului – în sala, peste munți, prin pădure, pe terenul de sport – oriunde îți place să te antrenezi

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...