Breaking news:

Alege tehnica dentară potrivită pentru tine la Dental Pulse Brăila!

Tehnica a evoluat atât de mult și acum există o varietate de soluții disponibile, în toate domeniile vieții noastre. De aceea poate fi dificil să alegi exact ceea ce este mai potrivit pentru tine, atunci când ai nevoie, mai ales când vine vorba de sănătatea ta!

Inclusiv tehnica dentară a înregistrat un progres uimitor și dispune acum de metode inovatoare prin care asigură tratamentele necesare și sănătatea dinților. La Dental Pulse Brăila beneficiezi de tehnici dentare noi și performante, precum și servicii aferente.

Îți explicăm mai jos principalele beneficii și diferențe dintre două tehnici dentare de ultimă oră, pentru ca tu să poți înțelege ce presupune fiecare în parte, să poți alege și beneficia de ce este indicat pentru tine.

Prin ce se remarcă amprenta dentară?

Pe scurt, amprenta dentară reprezintă modalitatea de a înregistra forma dinților și a maxilarelor.

Până în prezent, au fost folosite diverse tipuri de tehnici de amprentare și materiale – de la amprenta cu inel de cupru și material termoplastic, până la amprenta digitală.
O schimbare majoră s-a produs odată cu apariția siliconilor si polieterilor, care au determinat o îmbunătățire considerabilă a calității și acurateței înregistrărilor. Momentan, amprenta digitală este cea mai bună variantă disponibilă.

Amprenta dentară este deosebit de utilă datorită faptului că permite tehnicienilor dentari și medicilor să reproducă forma dinților, dar și a a maxilarelor si a raportului dintre ele, în diverse tipuri de materiale. Astfel, se pot realiza măsurători, analize, aparate ortodontice și lucrări dentare.

Beneficiile scanării intraorale

Scanarea orală este procedeul prin care un dispozitiv realizează 3.500 de poze pe secundă și reproduce într-un soft 3D forma dinților și a maxilarelor. Folosind tehnica triangulației, se asigură un maximum de acuratețe, fapt ce singularizează această tehnică prin eficiență, rapiditate și mai ales prin faptul că elimină factorul de eroare umană aproape în întregime.
Pe lângă acestea, scanarea intraorală prezintă o serie de beneficii importante pentru pacient, fiind o o experiență non-invazivă. Dintre acestea, principalele sunt:

 Reducerea timpului petrecut de pacient la cabinet, fapt ce conduce inclusiv la reducerea costurilor implicate.
 Diminuarea timpul necesar pentru alte proceduri premergătoare unui tratament, cum ar fi amprentele dentare.
 Un alt câștig major al scanării intraorale este simularea 3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, asigurând, astfel, un rezultat predictibil și sigur al lucrării realizate.

Contează pe noile, sigurele și eficientele tehnici dentare la Dental Pulse Brăila, unde toate eforturile converg către un tratament optim pentru tine, pentru a-ți oferi dinți naturali cu estetică deosebită, rezistenți și complet funcționali.

Beneficiază și tu de expertiză de top și servicii la standarde înalte de calitate.

Programează-te la telefon 0727 121 111 sau vizitează-ne pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza Nr. 212!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...