Breaking news:

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din Galați, situată pe Bulevardul George Coșbuc la nr. 74, în incinta Hotelului Evianne Boutique.

O echipă medicală inimoasă și cu experiență vă așteaptă în cele trei cabinete, dotate cu aparatură modernă, pentru a beneficia de sfaturi, tratamente fără durere și sprijin pe termen lung în păstrarea sănătății dentare și menținerea unui zâmbet de invidiat.

Dr. Alina Leu este administratorul AliDent Dental Clinic, dar și unul dintre cei șase medici care lucrează aici. Alina este o tânără absolventă a Facultății de Medicină Dentară din Constanța, pasionată de când se știe de domeniu, iar investiția a fost făcută cu ajutorul soțului ei, Bogdan Olaru.

“Ne dorim să oferim servicii de calitate, prin aplicarea celor mai noi tehnici și folosirea celor mai performante materiale apărute în domeniu. Ne propunem o comunicare reală cu pacienții și o colaborare bazată pe prevenție, educație, mai ales în rândul tinerii generații.

O echipă entuziastă, alcătuită din oameni răbdători și pasionați

Copiii sunt bineveniți în cabinetele noastre, eu sunt, la rândul meu, mamă și știu foarte bine cum să lucrez cu cei mici. Colegii mei sunt medici cu experiență, atât din Galați cât și din alte județe, specializați pe ortodonție, implantologie, parodontologie, chirurgie stomatologică. Suntem o echipă entuziastă, alcătuită din oameni răbdători și pasionați de meserie. Vă întâmpinăm într-un mediu plăcut și relaxant, într-una din cele mai moderne clinici stomatologice din Galați”, explică Alina Leu.

Estetica dentară

O latură importantă a serviciilor oferite de AliDent Dental Clinic, este cea de estetica dentară. Aici se pot face tratamente de albire a dinților, proceduri de remodelare gingivală, aplicare fațete dentare Emax-ceramică sau zirconiu.

Competența specialiștilor este susținută, după cum spune Alina, de tehnologie avansată și aparatură de top în domeniul stomatologiei, iar calitatea este asigurata de materialele de ultima generatie care se folosesc la AliDent Dental Clinic.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de facebook AliDent Dental Clinic, dar și pe pagina de Instagram a clinicii. Programări se pot face la telefon: 0756 040 499.

AliDent Dental Clinic – o clinică pentru zâmbetul dumneavoastră!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3.9 / 5. voturi: 18

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...