Breaking news:

Magia poveștilor de iarnă începe la Extreme FlorEvents

La Extreme FlorEvents e timpul pentru sezonul preferat Când iarna...

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Am un secret si vreau sa il impartasesc cu voi!

- reclama -spot_img
0
(0)

Stiti cum se trezeste o femeie fericita? Cu extensii de gene!

Nu glumesc deloc, extensiile de gene chiar pot face o femeie fericita! Sa dea cineva hintul și bărbaților! (haha) După fondul de ten, le consider cea mai tare invenție în materie de frumusețe, o zic de când le-am descoperit și sigur nu o sa-mi schimb părerea prea curând pentru că în cazul meu funcționează de minune.

Știm toate că nu arătăm ca niște zâne în fiecare dimineață dar asta se poate schimba complet cu o privire de căprioară asigurată de niște extensii de gene aplicate delicat și elegant. Mă opresc aici puțin ca să trec în revistă câteva calități pe care trebuie să le aibă un set de extensii reușit.

După 4 ani de când sunt stilist de gene mi-am conturat o viziune clara cu privire la aceste caracteristici. Mărimea nu contează 🙂

1. Lungimea extensiilor trebuie să fie perfect proporțională cu mărimea și forma ochiului. Ce este prea lung, iese din cadru. Sigur nu îți dorești să apară întâi extensiile la întâlnire și după, să intri și tu 🙂

2. Desimea extensiilor contribuie și ea la un contur finuț și de bun gust. Ce este prea des și greu, atârnă în ochi. Nu îmi place să văd extensii atât de dese și groase încât nu mai distingi culoarea ochilor. Scopul este să te înfrumusețezi, nu să îți schimbi fizionomia într-un mod grotesc.

3. Sănătatea genelor naturale și a ochilor este literă de lege. Aici intervine calitatea produselor. Lucrez cu Xtreme Lashes dintotdeauna și nu m-am gândit vreodată să fac rabat de la calitate pentru câțiva lei în plus. Adezivul lor este testat oftalmologic și dermatologic, nu emană nici un fel de miros și nu provoacă lăcrimarea ochilor.

4.Designul este unic pentru fiecare femeie in parte. Ca stilist de gene Xtreme Lashes știu că cel mai bun design este cel personalizat, nici un set de extensii nu este identic cu altul, nu lucrez după șabloane. După modelul amprentei dentare unice aș putea folosi termenul de “amprenta genoasă” care definește perfect exclusivitatea designului.

Din rolul de stilist vreau să îți mai spun că tot procesul de aplicare trebuie să fie plăcut și comod, nimic nu trebuie să usture sau să înțepe. Ideea este să te relaxezi și după cele doua ore cât durează aplicarea, să fii și mai frumoasă!
Iar din papucii mei de femeie vă garantez că acest truc se lasă cu eliberare de endorfine pentru că sigur veți fi mai fericite!

MIHAELA SAVA
XTREME Lashes Stylist
Professional Makeup artist
Telefon: 0746510746

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie Royal Pizza este o...

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...