Breaking news:

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Aparatul dentar Invisalign – o procedură modernă de transformare a zâmbetului

- reclama -spot_img
0
(0)

Niciodată nu e prea târziu să remediezi ceva, iar miturile conform cărora dantura care nu a fost îndreptată în copilărie nu mai poate fi corectată nu mai sunt valabile, datorită unul tratament ortodontic de ultimă generaţie, destinat tocmai adolescenţilor şi adulţilor.

Aparatul dentar Invisalign este o metodă uşoară de îndreptare a dinţilor pentru pacient, un aparat dentar invizibil, o procedură modernă cu aliniatori detaşabili ce înlocuiesc arcurile şi brackeţii cu un set de mulaje transparente, numite gutiere, care, purtate câteva săptămâni fiecare, ajută la alinierea dinţilor într-un mod foarte comod. “Confortabil, transparent şi detaşabil, sistemul Invisalign transformă zâmbetul fără a afecta activitatea socio-profesională a pacientului. În plus, sistemul Invisalign utilizează o tehnologie avansată de imagistică 3D computerizată pentru proiectarea planului de tratament, pornind de la poziţia iniţială a dinţilor până la poziţia finală dorită, aşa că pacientul are posibilitatea să urmărească în avans operațiunile în cursul tratamentului”, a explicat dr. Loredana Boroș, unul dintre medicii dentiști din Galați care folosesc această tehnică.

Ce diferențiază Invisalign de alte tipuri de aparate dentare?

Este 100% personalizat, aliniatorii proiectându-se pe baza situației clinice a fiecărui pacient. Gutierele sunt invizibile, detașabile și confortabile şi acționează programat asupra fiecărui dinte. Pacientul nu are restricții în ceea ce privește alimentele consumate, întrucât aliniatorii se scot înainte de masă și înainte de fiecare periaj dentar. Nu jenează pronunţia, în plus, spun pacientele, mai în glumă, mai în serios, aliniatorii reprezintă o adevărată barieră împotriva micilor tentaţii alimentare.

Cine poate purta aparatul dentar Invisalign?

Invisalign poate fi utilizat pentru tratamentul problemelor ortodontice de către majoritatea adulţilor şi adolescenţilor. Se recomandă în situațiile clinice următoare: dinţi înghesuiţi, suprapuşi, rotaţi, spaţii dentare inestetice, ocluzii deschise sau ocluzii adânci acoperite. “Medicul dentist va stabili dacă sistemul Invisalign este potrivit pentru situația clinica a pacientului în urma consultației de specialitate, ce presupune efectuarea de radiografii, fotografii şi amprentarea dinţilor”, a declarat dr. Loredana Boroș.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Primăvara debordează de exuberanță și savoare la Cofetăria Dana

Cu pași sprinteni și siguri, printre sclipirile atât de...

Nikol MUA – Machiajul, o artă ce presupune multă muncă

Ce legătură există între inginerie agricolă și make-up? Aparent,...

Ciprian Neculai – fotograful e un bun psiholog!

Îi plac oamenii. Și ideea de socializare. Pentru el,...