Breaking news:

ARMEDA: Home of Your Home

Unde începe ACASĂ!

Casa ta este Locul tău! Casa este refugiul și spațiul unde tu te simți cel mai bine, unde se termină toate problemele lumii și unde începe ACASĂ! Casa e regăsirea cu cei dragi, casa înseamnă mereu aproape, este reîntâlnirea cu sine și cu tot ceea ce îți este plăcut ție.
Dar pentru a te asigura că și casa ta e toate astea – și chiar mai mult de atât – ai mereu nevoie de un aliat pentru confort, utilitate, stil, comoditate și orice poate transforma o locuință într-un cămin.

Sursa casei tale

Poate ești abia la început de drum și acum te hotărăști să îți definești locuința și să conferi stil casei tale sau, dimpotrivă, mai ai doar de completat pe ici, pe colo câteva elemente definitorii. Chiar și dacă casa ta e deja acasă, însă vrei să îi revitalizezi atmosfera și spiritul, tot ce trebuie să faci este să ajungi la ARMEDA Home, sursa ta de inspirație și confort pentru ACASĂ, un showroom special care te îmbie să alegi ce e mai potrivit pentru tine și pentru locuința ta.

Stilul tău, casa ta, opțiuni pe alese la ARMEDA Home

Pentru că înțelegem că fiecare casă este specială, întocmai precum cei care o locuiesc, la ARMEDA Home ai la dispoziție o diversitate impresionantă de produse pentru fiecare parte a căminului tău: de la covoare, parchet, mochetă, corpuri de iluminat, până la perdele, draperii, tapet, storuri, rulouri, aici găsești toate elementele necesare pentru ca tu să definești și să întregești cu succes stilul casei tale.

Alege din propria linie de producție ARMEDA!

Pentru că totul se construiește de la bază, începe cu primul pas și alege gama de covoare ARMEDA. Beneficiind de avantajele producției proprii, covoarele marca proprie ARMEDA sunt realizate și importate direct din Turcia. Ai astfel, la dispoziție, produse de calitate superioară la prețuri super competitive.

Recomandarea ARMEDA pentru tine este să alegi un material deosebit, dar versatil. Acrilul este o variantă ce se bucură de o popularitate crescută tocmai datorită tuturor beneficiilor pe care le oferă. Acrilul este o țesătură moale și deasă, plăcută la atingere, fiind un excelent înlocuitor al lânii, însă la un preț super convenabil și fără să prezinte unele dezavantaje ale acesteia (nu se decolorează în timp, nu prezintă niciun inconvenient legat de miros și nu se modifică la apă).

Totodată, verifică și oferta de parchet și mochetă disponibilă la ARMEDA Home, însă nu uita ca acestea se achiziționează pe bază de comandă. Te ajutăm să alegi ceea ce ți se potrivește și să comanzi cu încredere cantitatea necesară.

Lumina care schimbă totul

Cu toții știm cât de important este aportul pe care îl are lumina într-o încăpere și cum o poate ea – sau lipsa ei – transforma. Din aceste considerente, și nu numai, la ARMEDA Home găsești o gamă exclusivistă de corpuri de iluminat care te vor convinge și impresiona, deopotrivă, prin design și funcționalitate. Fiind unic furnizor al acestei game în regiune, ARMEDA îți propune soluții de iluminat moderne și de impact pentru tine și locuința ta. Vino și alege modelul preferat!

Diversitate, calitate și accesibilitate pentru orice tip de casă, stil și buget

În completare, la ARMEDA Home te așteaptă o gamă variată de perdele și draperii, toate prezentate într-un spațiu deosebit de generos. Astfel, poți vizualiza multitudinea de variante disponibile și poți alege în voie cea mai potrivită opțiune pentru locuința ta.

Ia aminte că ai la dispoziție o ofertă pentru fiecare tip de buget deci vei găsi cu siguranța varianta optimă care să îmbine cu succes stilul și costul.
Așa că indiferent că ai nevoie de perdele, draperii, storuri, tapet sau fototapet, galerii și șine, lenjerii, prosoape, cuverturi sau alte produse decorative, contează pe sprijinul ARMEDA Home pentru a găsi soluția optimă la un raport accesibil preț-calitate.

Diferența serviciilor de calitate

Pentru a reuși să îți oferim varianta potrivită, cultivăm cultura serviciilor de calitate pentru fiecare client în parte, prin consiliere personalizată, specifică, în concordanță cu solicitările oricărui proiect, acordând o grijă desăvârșită față de rezultatul dorit.

Servicii complete de la concept la implementare

Fie că ai o idee clară asupra a ceea ce ai nevoie sau încă nu ai stabilit ce îți dorești pentru acasă, la ARMEDA Home avem o echipă de profesioniști ce îți vor fi alături la fiecare etapă, de la definirea conceptului și a stilului dorit, până la implementare, montaj și finisare. Beneficiezi de asistență permanentă în alegerea stilului, culorilor și a variantelor potrivite, pentru realizarea măsurătorilor necesare, la adaptarea și personalizarea produselor prin serviciul de croitorie la standarde înalte. Pentru ca tu să găsești tot ce ai nevoie într-un singur loc și să experimentezi beneficiile serviciilor complete ARMEDA Home.

Bucură-te de o nouă experiență de cumpărături pentru tine și casa ta!

ARMEDA Home reprezintă o altfel de experiență de cumpărături pentru tine și casa ta. Totul este plăcut, accesibil, la vedere! Totul este menit să îți faciliteze alegerile și să transforme experiența ta de cumpărături într-un moment relaxant și agreabil care să te ducă încă de pe acum la sentimentul unic de ACASĂ.
Vino și convinge-te singur la sediul nostru de pe Bulevardul George Coșbuc numărul 76A.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...