Breaking news:

Atelier de Leadership și Inovație pentru Viitor

Joi, 20 iunie, de la ora 17:00 la Hotel Vega din Galați va avea loc Atelierul de Leadership și Inovație pentru Viitor, la care vor lua parte antreprenori de top din Galați, Brăila și Tulcea și alți invitați, eveniment organizat în cadrului proiectului « Performanță în Inovare și Competitivitate în Regiunea Sud-Est », contract POCU/227/3/8/117983.

Organizatorul Atelierului, CIVITTA STRATEGY & CONSULTING SA, îşi propune să găsească, împreună cu aceștia răspunsuri la întrebări precum: Care sunt inovațiile, modelele de business și de leadership ale următorilor 5-10 ani? Cum crește o companie românească ca Autonom, din Piatra Neamț la lider de piață în servicii de mobilitate? Cum ajunge o companie ca UiPath pornită în România să ajungă lider global în tehnologie și ce modele despre organizare internă și angajați ai viitorului putem prelua în companii locale?

La eveniment vor fi prezenţi Ciprian Stănescu, antreprenor social și futurist, care recent întors de la World Economic Forum va vorbi despre leadership în inovație și viitor, directorul regional de vânzări AUTONOM – Valentin Coca care va povesti despre succesul unui lider de piaţă de servicii de mobilitate în România şi Corina Gheonea care va aduce în discuţie dezvoltarea de produse digitale și comunități în jurul lor alături de UiPath.

Atelier deschis companiilor care își desfășoară activitatea în numeroase domenii

Dedicat fondatorilor de start-up-uri, antreprenorilor și managerilor din companii de orice dimensiune cu activitate în cel puțin unul din orașele Constanța, Tulcea, Focșani, Galați, Brăila, Buzău, Atelierul de Leadership este deschis companiilor care își desfășoară activitatea în domeniile următoare: procesarea alimentelor și băuturilor, prelucrarea lemnului și mobilă, industrii creative, textile și pielărie, TIC (inclusiv new media), energie și management de mediu, turism și ecoturism.

Pentru participarea la atelier este necesar să transmiteți Anexele ce pot fi regăsite aici: bit.ly/AtelierGalati (6 ANEXE) la care se adaugă copia CI (nu contează domiciliul reprezentantului companiei) și un Certificat constatator emis de Registrul Comerțului de unde să reiasă codul CAEN cu activitate specifică domeniilor de mai sus activ și rolul de administrator (in cazul administratorilor / antreprenorilor).

Înscrierile se fac pe adresa de email delia_oprea83@yahoo.com, prin trimiterea documentelor scanate (Anexe, CI si certificat constatator), iar pentru mai multe detalii Delia Oprea, organizatorul Atelierului de Leadership Galați poate fi găsită la numărul de telefon 0745.950.003.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...