Breaking news:

Baby Bumbăcel – pentru copii eleganți și părinți cu stil

Hăinuțele frumoase pentru copii au poposit în Brăila la Baby Bumbăcel!

Aici, pe Calea Călărașilor colț cu Tineretului, veți găsi îmbrăcăminte de calitate bună pentru micuții dumneavoastră, de la producători români și nu numai, pentru toate gusturile și buzunarele. Astfel, dacă vă doriți ținute exclusiviste, pentru botez, Baby Bumbăcel vă scoate din încurcătură: într-un ambient elegant, vă așteaptă cuminți, pe umerașe, rochițe cu imprimeuri și broderii fine pentru prințese, precum și pardesie asortate, dar și costume trendy, cu sacou, vestă și papion, pentru tinerii domni.

Accesorii complete

Tot aici găsiți ce vă trebuie pentru ceremonie, de la lumânări, păturică, compleuri, până la prosoape de baie cu glugă și încălțăminte pentru copii de până la un an. La Baby Bumbăcel sunt de vânzare cămăși de școală și nu numai, jachete și sacouri pentru tineri de la 0-3 luni la 10 ani, dar și sarafane, fuste și pantaloni mulați pentru bebelușe și domnișorici cochete.

Reduceri semnificative

Magazinul e deschis zilnic, de la 10,30 la 18,30, iar în weekend până la 14,30. Așa că trageți o fugă, să cumpărați micuților un trening, pijamale, dresuri colorate pentru fetițe cuminți sau o bluziță cu personajul Disney favorit, mai ales că Baby Bumbăcel vă așteaptă acum cu reduceri semnificative!

Toată gama de iarnă e la un preț accesibil, iar etichetele se modifică de la o zi la alta! Apoi, faceți loc în garderobă, căci tot la Baby Bumbăcel vă așteaptă deja ținutele de primăvară, cochete, diversificate și frumos colorate, create din bumbac 100% și disponibile într-o gamă variată de mărimi.

Soluții elegante pentru cadouri cu stil

Gecile subțiri, puloverele cu imprimeuri sau tricotaje cu design trendy abia așteaptă să le luați acasă. Vreți să faceți un cadou și nu știți ce să alegeți? Baby Bumbăcel e răspunsul, pentru că aici veți găsi o soluție elegantă pentru un cadou cu stil.

Baby Bumbăcel – toți copiii vin la el! Așa că vă așteptăm și pe dumneavoastră!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...