Breaking news:

Beauty RUSH – pasiune adusă la nivel de artă

“Atunci când îți dorești ceva din toată inima, tot universul concură la realizarea acelui lucru”. A spus-o scriitorul Paulo Coelho, a trăit-o pe pielea ei Mihaela Tălpău, administrator fondator și trainer la Beauty Rush, prima Academie dedicată extensiilor de gene din Brăila. Mihaela este Maestru si Antrenor cu experiență de 5 ani în domeniul extensiilor de gene și o premiată frecventă a concursurilor de acest tip.

Pasiunea ei a început într-o doară, în 2016, când s-a apucat să studieze felul în care erau puse genele unor prietene. A fost atât de interesată de subiect încât a început să participe la traininguri și conferințe nenumărate, ba chiar și la competiții de gen, a făcut cursuri cu traineri internaționali și astfel s-a ultraspecializat într-un domeniu de beauty foarte căutat și exclusivist. A început să lucreze ca tehnician într-un spațiu propriu și, mai târziu, pentru că și-a dorit cu adevărat, a înființat salonul Beauty Rush din Brăila.

Pentru că a dus pasiunea la nivel de artă, Mihaela s-a întors de la primul Campionat de Extensii Gene “Lash Fest” 2017 din România cu Premiul THE BEST LOOK. Apoi, a participat la cea mai mare tabără de lash TOP LASH CAMP și TOP LASH Awards, unde a primit premiul TOP LASH Fashionable artist. Au urmat: Locul I la 4-7D Categoria Master și Locul 3 la 8-12D Categoria Profesional la Campionatul Internațional Extensii Gene Lash Fest 2018 și Locul 3 la Transilvania Makeup Camp powered by Cupio, the Sound of Silence. Este speaker motivational LASH event 2019, Speaker Lashsensation 2021 și în 2020 a fost Jurat la World Lash Championship de la Veneția. Este Trainer autorizat și acreditat internațional de Institutul “Lash and Brow Stylist” din Ucraina.

Răbdare și viziune

Nu e atât de simplu pe cât pare să aplici extensii de gene. Îți trebuie răbdare: o aplicare completă (ce implică etape de consiliere, pregătire, mapping și modelare) durează mai bine de două ore. Apoi, îți trebuie viziune. Genele, dacă sunt puse corect, pot schimba forma ochiului, dau luminozitate, îmbunătățesc fizionomia și aduc frumusețe privirii. Nu e vorba de genele acelea încărcate, artificiale, pe care le știm din filme! Acum genele vin pe mărimi și pe curburi, sunt aplicate fir cu fir, pot fi mai groase sau mai subțiri și se combină natural astfel încât să corecteze și să înfrumusețeze ochiul. “E ca un puzzle ce trebuie construit, dar se ține cont de proporții și de ce anume își dorește clienta”, spune Mihaela, care a creat o tehnică proprie – twist volume –și gene personalizate Beauty Rush.

“Avantajul extensiilor? Pot corecta un mic defect al ochilor (dacă sunt prea apropiați sau prea îndepărtați, pot înlocui cu succes rimelul – și acest lucru înseamnă mai puțin timp petrecut în fața oglinzii dimineața, când te grăbești cel mai tare – pot sublinia privirea, o pot face mai misterioasă. Cu ajutorul lor, se poate crea efectul de eyeliner sau efectul pudrat. Nu trebuie să ne fie frică să experimentăm, mai ales că acum se poartă genele cât mai naturale, greu de distins de cele din dotarea clientei”, explic Mihaela. O aplicare rezistă 3, 4 săptămâni, dar apoi este nevoie de o operațiune de întreținere și retușare, care se face tot la Beauty Rush.

Absolventă de Drept și Relații Internaționale, dar și a unei Școli Postliceale Sanitare, Mihaela Tălpău spune că nu regretă turnura pe care a luat-o viața ei. Pentru că lucrează cu pasiune și pune suflet în ceea ce face, pentru că a investit în imaginea și în pregătirea sa. Sfaturi pentru doamnele și domnișoarele care își pun extensii? “Să aibă grijă pe mâna cui își dau chipul. Să nu caute neaparat ceva mai ieftin, să comunice cu tehnicianul, să ceară explicații cu privire la materiale și adezivi și la posibilitățile de demachiere și întreținere”.

Pentru cele care doresc să vadă cum arată excelența în domeniu, Beauty RUSH se află în Brăila pe Bulevardul Panait Istrate la nr. 25. Programări la telefon: 0752 878 922.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...