Breaking news:

Bijuteria Aquamarine – pentru povești de dragoste pe viață!

Îți recomandăm Bijuteria Aquamarine din Galați

Pentru că verighetele sunt simbolul puternic al legământului care stă la baza unei căsnicii și pentru că trebuie să reziste cu mândrie pe deget, măcar până la nunta de aur, îți recomandăm Bijuteria Aquamarine din Galați. Aici, nu numai că poți veni cu modelul tău, pentru a fi realizat la comandă, dar beneficiezi și de consiliere și îndrumare de specialitate.

La Aquamarine ai de ales între sute de modele de verighete, cu diamante sau fără, realizate în România sau în Europa. Modelele  spectaculoase sunt modelele finisate manual, imprimate 3D, realizate în straturi, cu aplicații de diamante.

Colecții fine și variate

Îți recomandăm verighetele Moldovița – cu motive populare românești, Veneția, Athena, Afrodita – cu inimioare gravate, Hearts of Love – jucăușe sau Morgana – cu diamante negre.

Cele din colecția Memories, realizate cu o nouă tehnologie laser, pot purta o viață, înscrisă pe aur, prima declarație de dragoste, data nunții, numele de alint, amprentele sau un poem preferat. Verighetele se pot realiza din aur alb, roz sau galben, iar finisajele sunt de calitate premium.

Garanție și întreținere gratuite pe viață

Foarte important în Galați: la orice model ales, primești garanție și întreținere gratuite pe viață (însemnând șlefuire, baie de aur etc). În plus, la Aquamarine, gravura este gratuită.

Tot aici găsești inele de logodnă, cu diamante veritabile. Poți veni cu modelul preferat, pentru a-ți vedea visul cu ochii și a te asigura că bijuteriile tale sunt și rămân deosebite. Bijuteria Aquamarin te mai îmbie cu seturi de cercei și lănțisoare fine, dar și renumitele ceasuri Cesare Paciotti, cu garanție internațională.

Nu știi ce cadou să faci persoanei iubite? Vino la Aquamarine, pe strada Brăilei, la nr. 4, Bloc H, parter, lângă Agenția Loto din centru sau sună la telefon 0742 535 445. Sigur vei putea profita de promoțiile permanente și de reducerile substanțiale oferite clienților. Pentru bijuterii care durează o veșnicie, Bijuteria Aquamarine din Galați este locul perfect, unde poveștile frumoase de dragoste prind viață!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...