1.1 C
Galați
joi 23 septembrie 2021
spot_img
More

  Brilliant beauty & lash makers recomandă tratamentul Equilibre PS, din gama Phyt’s Cosmetics

  - RECLAMA-

  Îngrijirea tenului este esenţială dacă vrei să-ţi menţii un aspect frumos. Un tratament complex trebuie să cureţe, exfolieze, hidrateze şi catifeleze pielea.

  De aceea, Brilliant beauty & lash makers vine cu soluții speciale pentru tenul tău. Tratamentele Naturo-Eshtetice de la Phyt’s Cosmetics sunt alegerea ideală atunci când îți dorești ca tenul tău să fie cât mai fin și sănătos, indiferent că e normal, uscat, mixt sau gras.

  Tratamentul Equilibre PS (Soin Équilibre Nourrissant)

  Acest tratament este conceput pentru a hrăni și de a proteja pielea normală și uscată datorită unei combinații de ingredient nutritive care au ca scop de a conserva filmul hidrolipidic al pielii. Totul începe cu curățarea pielii delicate, urmată de un exfoliant fin, care eliberează pielea de celulele sale moarte. În continuare este aplicat serul, care furnizează ingrediente fortifiante, grație unui masaj facial special, care îmbină relaxarea și confortul.

  Tratamentul este completat cu notele delicate ale unei crème de post-tratament adaptată nevoilor pielii tale.

  Ingredientele specific tratamentului Equilibre PS sunt: portocala, Nalba, Lotus, Susan, ceara de albine, Aloe Vera, Vitamina E natural. Scopul tratamentului este de a echilibra seboreea și a stimula tenul, durata acestuia fiind de 45 de minute. Se utilizează o data pe lună sau cu tratament de 6 săptămâni (o data pe săptămână).
  Rezultatele sunt la nivelul așteptărilor, pielea fiind hrănită și protejată, iar tenul va deveni mai luminos.

  O apariție de senzație înseamnă un look de briliant. Așadar, sunteți invitate la „Brilliant beauty & lash makers”, locul unde frumusețea exterioară vine din interior, și, cu siguranță, nu veți regreta!
  __________________
  FB: Brilliant Lashes & Beauty
  Informații și programări: 0743 646 509
  Str. Brăilei nr. 163 C

  Foto: www.phyts.com

  - reclama -
  - reclama -