Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Buclele naturale și coafurile lejere – vedetele sezonului estival

Foto:Freepik

În lumea fashion, frumusețea este întotdeauna în mișcare, iar tendințele coafurilor nu fac o excepție. De la evenimente formale și nunți sofisticate, până la petreceri glamuroase și cocktailuri de seară, modul în care îți aranjezi părul te va ajuta să creezi o prezență memorabilă. În ceea ce privește tendințele sezonului, variantele sunt de-a dreptul nelimitate. Așadar, reinventăm stilul și ne exprimăm personalitatea!

De la coafuri împletite și elaborate, până la bucle naturale și cocuri dezordonate, ai o multitudine de opțiuni pentru a-ți crea un look spectaculos. Buclele voluminoase și dezordonate însă, par a fi vedetele sezonului! Ne îndreptăm către aranjări naturale și stylish, aparent obținute fără efort, iar buclele „waves” par a îndeplini toate criteriile. Senzualitate, stil și rafinament!

În detrimentul parului bine întins și fixat excesiv, poți opta pentru cocul chignon, revenit în trend, pentru evenimentele speciale din vara aceasta. Exista mai multe variante ale acestui tip de coc, dar cea mai populară dintre toate este și implicit cea mai simplu de realizat … doar câteva agrafe chic vor da un aer elegant întregii coafuri. Atuurile sunt mai mult decât evidente: lejeritatea și siguranța cu care vei păși pe ringul de dans, fără a te întreba dacă părul e la fel de aranjat.

Nu e o surpriză că vedetele din showbiz cuceresc scena purtând coafura tip „wild’’. Potrivită mai mult pentru părul creț, pare a fi spectaculoasă prin rezultatul obținut din doar câteva mișcări. Practic, părul este lăsat în totalitate pe spate și cu ajutorul unei spume de păr creezi efectul de umezeală și volum în același timp. So, that’s it!

Fie că ai părul lung sau scurt, creț sau dimpotrivă, lasă o notă de individualitate întregii tale ținute. Accesorizarea părului este o tendință puternică și în acest an. Poți adăuga originalitate prin folosirea accesoriilor de păr, precum panglici colorate, cleme decorative sau agrafe cu pietre. Cât despre perle și vestitele fundițe de păr, sunt un must-have, așadar completează-ți outfitul cu stil!


Simți vibe-ul când strălucești și privirile sunt pe tine, nu-i așa? Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai un stil șic, însă deloc încărcat. Folosește în acest sens produse care îi oferă părului tău un aspect voluminos și lejer. E combinația perfectă care inspiră feminitate!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...