1.1 C
Galați
luni 18 ianuarie 2021
More

  Buze ideale prin micropigmentare, la Therapy Slim Brăila

  Îți dorești să ai buze ideale, fără a fi nevoită să mai pierzi timp desenându-le în fiecare zi și să stai cu grija ca acestea se pot șterge?

  Therapy Slim Brăila vine în ajutorul tău cu procedura de micro-pigmentare (tatuaj semi-permanent) pentru un contur precis și exact în cazul buzelor, sau pentru o corecție a simetriei.

  Procesul de tatuat buze poate fi realizat și pentru o pigmentare într-o anumită culoare, mai pală, naturală, sau mai intensă, a buzelor, deoarece multe femei preferă să poarte culoarea naturală a buzelor, decât să folosească rujul.

  Soluția potrivită

  Tatuajul cosmetic al buzelor este rezistent la apă, este hipoalergic, fiind soluția potrivită în cazul în care buzele tale nu sunt simetrice sau dacă vrei să ai buze voluptoase și mai voluminoase.

  Procedura nu este dureroasă, deoarece atât la începutul, cât și pe parcursul acesteia, se vor aplica produse cu efect anestezic care vor oferi confortul necesar pentru realizarea micro-pigmentării. La scurt timp după procedură, pielea poate fi ușor inflamată, dar se va dezumfla rapid.

  Avantajele tehnicii de micro-pigmentare a buzelor

  – rujul nu se va mai întinde fără a mai putea fi „mâncat
  – adio urmelor de ruj pe pahare și căni
  – vor dispărea bătăile de cap cu desenarea conturului de fiecare dată când aplici rujul
  – apa nu mai constituie o problemă, așa că vei putea merge liniștită la piscină sau la mare
  – alergiile la cosmetice nu mai sunt o problemă

  Durata efectivă a procedurii de tatuare este de 45 minute.

  Așadar, dacă te numeri printre persoanele care își doresc niște buze senzuale și voluptoase trage o fugă la Therapy Slim, în Brăila, pe Bd-ul Independenței colț cu str.Școlilor nr 59 pentru a te sfătui cu specialiștii noștri. Pentru programări sunați la numărul de telefon 0735 561 735.

  - reclama -

  Ritual de frumusețe marca Eclipse Beauty Salon

  Când vine vorba de frumusețe, nu e loc de compromisuri. Iar la Eclipse Beauty Salon, doamnele, domnișoarele și domnii au parte de tratamentul perfect...

  Parfum de sărbătoare și cadouri surprinzătoare de la Marionnaud – Brăila Mall

  Vine bucuria cadourilor, a surprizelor și momentelor speciale alături de cei dragi. Întregește atmosfera inegalabilă a sărbătorilor cu cele mai noi parfumuri, accesorii și...

  Bucură-te și tu de universul mirific, parfumat și senzual My Geisha

  Ești gata pentru o explozie de arome seducătoare și senzații irezistibile ce te vor purta în lumea mistică a viselor și magiei absolute? Experimentează...
  - reclama -