Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Cătălin Morin vă recomandă Oglinda Magică

Fumul greu, dansul mirilor și distracție la Oglinda Magică – cabină foto

Atunci când doriți să vă transformați nunta într-o adevărată poveste și vreți să rămâneți atât voi cât și invitații dumneavoastră cu o amintire remarcabilă, apelați cu încredere la echipa lui Cătălin Morin.

Alegerea fumului greu cu gheață carbonică

O bună alegere pentru efect deosebit în seara nunții este fără doar și poate fumul greu cu gheață carbonică. În primul rând, acesta creează o atmosferă aparte ringului de dans. Dansul de deschidere al mirilor devine brusc unul rupt din cărțile cu povești. Un motiv pentru care am alege fumul greu la nuntă cu gheață carbonică este calitatea pozelor și a filmării.

Fumul greu rămâne la nivelul genunchilor, iar echipa foto video va putea capta imaginile cheie ale evenimentului la o calitate foarte bună.
Echipa noastră realizează efectele cu fum greu cu gheață carbonică (dry ice), folosind aparate de capacitate mare, manipulate de personal specializat, la standarde înalte de calitate.

Dansul mirilor

Vreți să ieșiți din tiparul unui blues simplu, dansat de pe un picior pe altul? Cu o experiență de peste 15 ani de predat dansul mirilor și colaborări cu agenții de impresariat și scoli de dans atât în țară cât și în afara țării, echipa lui Cătălin Morin este alegerea perfectă!

Primul moment al serii în calitate de soț-soţie îl reprezintă dansul mirilor și conform tradiției seara evenimentului va fi deschisă prin dansul lor! Poate fi vals, tango sau mix de piese. Genul muzical trebuie ales în funcție de ceea ce credeți că vă reprezintă cel mai bine. Astfel dacă vă considerați a fi un cuplu mai romantic puteți alege din multitudinea de piese de dragoste, dacă vreți să fiți mai originali faceți un mix de piese și învățați o coregrafie, și atunci faceți din dansul mirilor un mic spectacol.

O variantă ideală este aceea de a te duce la o școală de dans și de a apela la un instructor profesionist! El te va învăța pașii, te va corecta, îți va sugera în funcție de înclinația ce o va observa în tine să faci anumite scheme și combinații de elemente astfel încât să nu fii pus într-o lumină negativă ..pe scurt va fructifica ceea ce vede și va șlefui materialul brut!

Distracție la Oglinda Magică

Pe lângă dansul mirilor, invitații se vor distra la Oglinda Magică care este un look inedit într-o sală de evenimente, având în vedere aspectul său vintage, dar și tehnologia inovativă care o plasează în topul cerințelor unui eveniment fabulos! Aflându-ne în secolul vitezei, fotografiile sunt printate în 10 secunde, primind suport magnetic pe spate astfel încât amintirile să rămână vizibile în casele tuturor invitaților dumneavoastră.

Cătălin Morin & Dance Team
Telefon: 0743 371 203
Facebook: Morin Catalin

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...