Ce fac cei de la MARILI de 1 Iunie ?

  - reclama -

  Hehe, suntem foarte norocoși pentru că 1 Iunie pentru noi ține..4 zile! Vom petrece alături de copiii din Galați prin grădinițe, școli, instituții, în cadrul unor firme cunoscute, la spectacolul de 1 Iunie de la Șendreni, în mall, la Semimaraton, Duminică pe 2 Iunie.

  Anul acesta petrecem în multe locuri și mai mult decât atât am lansat o melodie nouă pentru copii, Limbo, un cover după celebrul Daddy Yankee, o piesă de vară, explozivă, prin care vrem să anticipăm o vacanță minunată de vară dar și un spectacol pentru copii, aniversar, “MARILI – 5 ani de Distracție”, ce va avea loc în toamnă în Galați.

  Dar încă nu divulgăm surprizele complet și vrem doar să transmitem un mesaj copiilor și părinților cu ocazia zilei de 1 Iunie: “Îndrăzniți să visați!” și sperăm să petreceți timp minunat oriunde sărbătoriți!

  Copilăria este șuvoiul de apă care izvorăște limpede și curat din adâncurile ființei și la care omenirea aleargă fără încetare să-ți potolească setea idealurilor sale de dragoste, de bunătate, de frumusețe, de perfecțiune. – Francesco Orestano

  Link Canal Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=PGeLCi2_OJA

  Surse foto: Marili arhiva personală 

  - reclama -
  - reclama -
  - reclama -