“Chef de Grill”, o nouă alternativă food de tip “take away” din Brăila

  Că e prânz sau dimineață, dacă foamea e în toi și graba-i mare, brăilenii au de acum o alternativă food de tip „take away”. „Chef de grill” s-a deschis în acest weekend în Brăila și promite a fi o alegere bună în oraș pentru produsele perpelite la jar!

  Dacă nu credeți, veţi putea urma aroma de grătar, care vă va duce direct pe Str. 1 Decembrie 1918-Piața Halelor. „Chef de grill” are un personal prompt la vânzare și vă va potoli pofta de grătar de dimineață până seara.

  Oferta cu specific internațional și specific românesc

  Aici puteți comanda și pleca imediat. Sau, dacă timpul vă va permite, puteți să savurați pe îndelete, pe loc, orice produs din oferta atât cu specific internațional: Kofta Kebab (pârjolit bine pe țepușă), Cotlet marinat în sos de Dijon, coaste de porc cu sos barbecue, autentic burger, burrito, frigărui grecești cu sos Tzatziki cât și cu specific românesc: cârnați de Pleșcoi, mititei. Există și o variantă dietetică: pui întreg marinat la jar. Nu vă sfiiți să veniți aici și cu cei mici. Lor le puteți cumpăra un sandwich american sau o felie de pizza facută pe loc în cuptorul încins.

  Nu lipsesc din meniul zilei salatele, garniturile și, ca în orice oraș de la Dunăre care se respectă, peștele pe grătar!

  Ce să tot povestim? Când vine vorba de grătar și de carne suculentă în interior și crocantă la exterior nu mai rămâne decât să zicem „Poftă mare să aveți!”

  Foto: Răducu Popa

  - reclama -
  - reclama -
  - reclama -