Complex HEAVEN – Colțul tău de Rai unde începe fericirea!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Tu știi unde începe fericirea?

  Noi credem că Raiul nu este o idee abstractă, îndepărtată și greu de atins. Tocmai de aceea, am creat un cadrul special unde poți descoperi un adevărat colț de Rai și unde poți petrece clipe desăvârșite alături de cei dragi, la cele mai importate evenimente din viața ta.

  Și ce poate fi mai potrivit decât să începi să îți scrii povestea fericirii alături de perechea inimii la Heaven? Complexul Heaven este un loc aparte unde nunta ta capătă valențe de sublim.

  Beneficiind de condiții exclusiviste pentru găzduirea oricărui tip de eveniment, Heaven se remarcă, în special, prin romantismul conferit de designul specific. Acesta se îmbină armonios cu priveliștea exterioară, pentru a-ți oferi o experiență feerică, de neuitat, exact așa cum îți dorești pentru tine și invitații tăi.

  3 locații potrivite evenimentului tău

  La complex Heaven ai la dispoziție 3 locații din care poți alege ceea ce se potrivește cel mai bine evenimentului tău: Salonul cu o capacitate de 180 de locuri, numai potrivit pentru evenimente intime și cochete, Cortul 1 ce găzduiește 350 de locuri, pentru evenimente ceva mai ample sau Cortul 2 care oferă până la 550 de locuri pentru evenimente de anvergură mai mare.

  Indiferent pentru care dintre locații optezi, pentru ca totul să fie perfect, restaurantul Heaven ți-a pregătit o gamă variată de meniuri ce sfidează orice concurență. Aranjamentul modern al sălii, terasa spațioasă și muzica de calitate sunt doar câteva dintre elementele ce conferă un farmec unic evenimentului tău.

  Și nu uita că restaurantul Heaven îți pune la dispoziție o superbă limuzină, pentru a petrece o nunta ca în basme.

  Pentru că meriți un eveniment de excepție, rezervă-ți și tu locația preferată la Complexul Heaven, colțul tău de Rai unde începe fericirea.
  Contactează-ne la telefon: 0784 789 789

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img