Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Criosauna – elixirul tinereţii – este acum în Brăila! (P)

Vrei să scapi de kilograme în plus, celulită, riduri dar şi de dureri de spate, boli, migrene sau tulburări de somn? Există acum în Brăila un loc magic – Chambers – therapy for body and mind – unde cei interesaţi pot încerca terapia prin frig – criosaună, crioterapie locală sau crio facial – dar şi un aparat unic în România, numit roll massage, dotat cu o lampă de colagen și o lampă infraroșu, care ajută la drenajul limfatic.

Criosauna contribuie la regenerarea celulelor, stimulează sistemul imunitar şi reglează activitatea hormonală şi metabolismul

Indicaţiile terapiei prin frig sunt numeroase şi dovedite ştiinţific: în reumatologie (osteoartrite, boli reumatismale inflamatorii cronice osteoporoză spondiloză cervicală şi lombară, hernie de disc, fibromialgii şi mialgii şi colagenoze), în hepatite şi ciroze, în nevroze, migrene, tulburări de somn, boli care evoluează cu spasticitate musculară (post-accident vascular cerebral, scleroză multiplă, boala Parkinson, parapareză spastică). Terapia are rezultate excelente în tratarea impotenţei şi creşterea libidoului, în prevenirea bolilor cardiovasculare şi a tulburărilor neurovegetative, în dermatologie, la tratamentul dermatitelor, a eczemelor, a psoriazisului sau a artritelor psoriazice dar şi în caz de traumatisme, luxaţii, entorse şi fracturi.

Roll massage – aparat de automasaj

Chambers Brăila dispune şi de un roll massage, un aparat de automasaj dotat cu o lampă cu infraroşii şi una cu colagen. În 30 de minute, pacientul îşi poate activa zonele cu probleme, arzând practic grăsimea stocată şi stimulând sistemul circulator şi limfatic.
În perioada sărbătorilor, Chambers Brăila vă aşteaptă cu promoţii la abonamente! Informaţii şi programări se fac la Chambers – therapy for body and mind, în Brăila, pe Calea Călăraşilor, nr. 54, Bl. 11 – parter, la telefon 0763 982 840 sau pe pagina de facebook Chambers.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...