Criosauna – elixirul tinereţii – este acum în Brăila!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Vrei să scapi de kilograme în plus, celulită, riduri dar şi de dureri de spate, boli, migrene sau tulburări de somn? Există acum în Brăila un loc magic – Chambers – therapy for body and mind – unde cei interesaţi pot încerca terapia prin frig – criosaună, crioterapie locală sau crio facial – dar şi un aparat unic în România, numit roll massage, dotat cu o lampă de colagen și o lampă infraroșu, care ajută la drenajul limfatic.

  Criosauna contribuie la regenerarea celulelor, stimulează sistemul imunitar şi reglează activitatea hormonală şi metabolismul

  Indicaţiile terapiei prin frig sunt numeroase şi dovedite ştiinţific: în reumatologie (osteoartrite, boli reumatismale inflamatorii cronice osteoporoză spondiloză cervicală şi lombară, hernie de disc, fibromialgii şi mialgii şi colagenoze), în hepatite şi ciroze, în nevroze, migrene, tulburări de somn, boli care evoluează cu spasticitate musculară (post-accident vascular cerebral, scleroză multiplă, boala Parkinson, parapareză spastică). Terapia are rezultate excelente în tratarea impotenţei şi creşterea libidoului, în prevenirea bolilor cardiovasculare şi a tulburărilor neurovegetative, în dermatologie, la tratamentul dermatitelor, a eczemelor, a psoriazisului sau a artritelor psoriazice dar şi în caz de traumatisme, luxaţii, entorse şi fracturi.

  Roll massage – aparat de automasaj

  Chambers Brăila dispune şi de un roll massage, un aparat de automasaj dotat cu o lampă cu infraroşii şi una cu colagen. În 30 de minute, pacientul îşi poate activa zonele cu probleme, arzând practic grăsimea stocată şi stimulând sistemul circulator şi limfatic.
  În perioada sărbătorilor, Chambers Brăila vă aşteaptă cu promoţii la abonamente! Informaţii şi programări se fac la Chambers – therapy for body and mind, în Brăila, pe Calea Călăraşilor, nr. 54, Bl. 11 – parter, la telefon 0763 982 840 sau pe pagina de facebook Chambers.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img