Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Cum își îngrijesc bărbații părul

Trăim în epoca în care nu doar femeile au grijă de podoaba lor capilară. Ei bine, acum și bărbații sunt din ce în ce mai atenți în ceea ce privește îngrijirea părului. Acest lucru este unul de bun simț, de aspect și de ce nu un lucru absolut normal. Unele femei sunt de părere că părul unui bărbat spune extrem de multe despre el, așadar trebuie să fie cât mai îngrijit posibil. Mai jos vom descoperii câteva sfaturi despre cum să avem un păr extrem de bine îngrijit.

1. Părul trebuie să fie întotdeauna extrem de curat

De obicei, majoritatea oamenilor se spală zilnic pe mâini, pe față sau pe întreg corpul. Întrebarea este următoarea: de ce să nu spălăm și părul? Ei bine, trebuie să știm că este nevoie ca părul să fie curat în permanență, doar așa îi putem asigura vigoarea și strălucirea de care are nevoie. În acest sens, este recomandat să ne spălăm pe cap în fiecare zi sau maxim la 2 zile. Da, unii ar spune că este mult prea des, însă trăim intr-o lume în care poluarea este la cote extrem de ridicate, iar în aer sunt tot felul de mircobi și aceștia se așează pe părul nostru. Trebuie să ne spălam părul destul de des, chiar și în perioada anotimpului rece, atunci când purtăm căciulă sau diferite accesorii, deoarece părul devine mult mai uleios.

2. Nu gelului de păr

Cu toții am fost tentați măcar o singură data în viață să aplicăm gel pe păr. Trebuie să precizăm faptul că acesta este extrem de nociv. Chiar dacă face că părul să stea într-un anume fel, acesta dăunează extrem de grav pentru părului nostru, așadar gelul de păr trebuie evitat cu desăvârșire, indiferent dacă este unul scump sau unul ieftin.

3. Ce șampon folosim

Ar fi ideal să folosim un șampon cât mai natural posibil. Aici ne referim de exemplu la șamponul de urzică sau din alte plante care au numeroase beneficii pentru părul nostru. De asemenea, trebuie să știm faptul că există numeroase șampoane pentru diferite tipuri de păr, trebuie doar să-l alegem pe cel corect.

Chiar dacă suntem bărbați, trebuie să avem mereu un păr foarte bine îngrijit. De altfel și noi trebuie să fim extrem de bine îngrijiți și să nu uităm că de cele mai multe ori succesul depinde chiar de aspectul nostru.

Sursa foto: www.pexels.com

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...