Cum să evaluezi un restaurant

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Plăcerea de a mânca la restaurante este îndrăgită de o varietate mare de persoane, de la tineri la bătrâni. Dar, desigur, orice restaurant nu atrage mulţimea pentru alte scopuri, ci doar pentru mâncare! Dacă sunteți un consumator pretenţios, acest articol vă va ajuta să alegeți o locaţie bună, în cazul în care ați avut vreodată probleme în a găsi locuri bune pentru a le recomanda prietenilor.

  1. Atmosfera / ambianţa

  Când păşiţi într-un restaurant, care este primul sentiment pe care îl aveţi? Este elegant, confortabil şi primitor? Prima impresie poate spune foarte multe despre un restaurant. La urma urmei, dacă aveți de gând să petreceţi cel puțin 20 de minute undeva pentru a mânca, ar trebui să vă simţiţi confortabil, nu?

  2. Curăţenia

  Pare restaurantul a fi curat? Vă vedeţi ștergând scaunele și, probabil, masa înainte de a sta jos? Vă vedeţi gândindu-vă unde să staţi, și nu din cauza peisajului?

  3. Serviciile

  Ospătarii sunt plăcuţi, comunicativi, eficienţi şi cunoscători? Acest lucru are procentul cel mai ridicat în experienţa restaurantului.

  4. Mâncarea

  Acest lucru este, fără îndoială, principalul factor al ieşirii dumneavoastră la masă. Dar cum arată mâncarea? Cum este prezentată? Ce gust are? Și cât de mult costă?

  Cu aceste întrebări în minte atunci când mâncaţi în oraş, vă puteți dezvolta propria scară de evaluare a oricărui restaurant în care luaţi masa. Desigur, restaurantele bune vor avea, în general, evaluări bune din partea clienţilor obişnuiţi şi nu numai! Ca o persoană ce ia masa în oraş, veţi fi capabil să găsiţi câteva restaurante de bună calitate pe care le veţi putea recomanda şi prietenilor dumneavoastră şi pe care le puteţi frecventa destul de des.

  Sursa foto: www.pexels.com

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0