Cum să faci senzație cu Dansul mirilor?

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Sfaturi de la antrenorii „Phoenix Dance Studio” 

  Ați căzut de acord asupra ținutelor, ați ales locul, meniul, tortul. Și nu vreți ca de la petrecere să lipsească Dansul Mirilor, moment special și atât de îndrăgit de invitați!
  Experimentații antrenori de la Clubul gălățean de Dans Sportiv „Phoenix Dance Studio” știu că, în preajma unei nunți, lucrurile se precipită, iubirea e mai oarbă, iar timpul mai scurt. Iată câteva sfaturi de la președintele clubului, antrenorul Adrian George Dinu, pentru ca tu și alesul inimii să faceți senzație pe ring:

  Începeți lecțiile din timp! Primul sfat e să începeți cursurile cu cel puțin o lună și jumătate înainte. Alături de antrenorul ales de voi de la „Phoenix Dance Studio”, învățarea unei coregrafii necesită, în medie, 6 ore. Cele mai multe cupluri aleg 8 ședințe, dar sunt și miri care se descurcă de minune după 4 lecții.

  Alegeți o melodie pe sufletul vostru! E mai ușor să rețineți o coregrafie pentru bucata preferată decât să valsați fără să simțiți ritmul. Ori, dacă aveți un stil muzical la care rezonați, atunci antrenorul vă va ajuta să alegeți dintr-o serie de melodii. Trebuie să vă gândiți că melodia arată personalitatea cuplului: sunteți romantici, dansatori focoși, retro style, excentrici ori conectați la trendurile muzicale?

  Atenție la detalii! Un pantof care te bate, un toc nărăvaș, un covor care te-ncetinește sau o trenă în care vă împiedicați amândoi v-ar putea ruina un dans de toată frumusețea. Așa că, sfătuiți de antrenor, alegeți ritmul ținând cont și de aceste detalii. Ideal e să luați lecții încălțați în perechile purtate în seara cea mare. În plus, pentru a vă obișnui cu ringul, e necesar să faceți o lecție chiar în salonul nunții.
  Pentru un dans simplu sau pentru o coregrafie complexă (împreună cu nașii ori acompaniați de dansatori profesioniști), orice cuplu găsește la „Phoenix Dance Studio” toată deschiderea, implicarea și profesionalismul de care au nevoie pentru a deschide o petrecere de neuitat!

  Galaţi, Str. Brailei nr 148A
  Telefon: 0744 485 102
  Facebook: DanseazaInGalati

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0