Breaking news:

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Cum să faci senzație cu Dansul mirilor?

Sfaturi de la antrenorii „Phoenix Dance Studio” 

Ați căzut de acord asupra ținutelor, ați ales locul, meniul, tortul. Și nu vreți ca de la petrecere să lipsească Dansul Mirilor, moment special și atât de îndrăgit de invitați!
Experimentații antrenori de la Clubul gălățean de Dans Sportiv „Phoenix Dance Studio” știu că, în preajma unei nunți, lucrurile se precipită, iubirea e mai oarbă, iar timpul mai scurt. Iată câteva sfaturi de la președintele clubului, antrenorul Adrian George Dinu, pentru ca tu și alesul inimii să faceți senzație pe ring:

Începeți lecțiile din timp! Primul sfat e să începeți cursurile cu cel puțin o lună și jumătate înainte. Alături de antrenorul ales de voi de la „Phoenix Dance Studio”, învățarea unei coregrafii necesită, în medie, 6 ore. Cele mai multe cupluri aleg 8 ședințe, dar sunt și miri care se descurcă de minune după 4 lecții.

Alegeți o melodie pe sufletul vostru! E mai ușor să rețineți o coregrafie pentru bucata preferată decât să valsați fără să simțiți ritmul. Ori, dacă aveți un stil muzical la care rezonați, atunci antrenorul vă va ajuta să alegeți dintr-o serie de melodii. Trebuie să vă gândiți că melodia arată personalitatea cuplului: sunteți romantici, dansatori focoși, retro style, excentrici ori conectați la trendurile muzicale?

Atenție la detalii! Un pantof care te bate, un toc nărăvaș, un covor care te-ncetinește sau o trenă în care vă împiedicați amândoi v-ar putea ruina un dans de toată frumusețea. Așa că, sfătuiți de antrenor, alegeți ritmul ținând cont și de aceste detalii. Ideal e să luați lecții încălțați în perechile purtate în seara cea mare. În plus, pentru a vă obișnui cu ringul, e necesar să faceți o lecție chiar în salonul nunții.
Pentru un dans simplu sau pentru o coregrafie complexă (împreună cu nașii ori acompaniați de dansatori profesioniști), orice cuplu găsește la „Phoenix Dance Studio” toată deschiderea, implicarea și profesionalismul de care au nevoie pentru a deschide o petrecere de neuitat!

Galaţi, Str. Brailei nr 148A
Telefon: 0744 485 102
Facebook: DanseazaInGalati

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...