De ce să alegi epilarea SHR E-Light de la Epsilon Galați?

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  O avansată tehnologie de epilare definitivă cu lumină pulsată, SHR E-Light ar trebui să fie prima opțiune dacă ești decisă (ori decis!) să uiți cu totul de firele de păr inestetice.

  Clienții Epsilon Galați beneficiază de avantajele aceste tehnologii de aproape 2 ani, când a fost adusă în premieră în Galați. SHR (Super Hair Removal) are aceeași tehnică de aplicare ca IPL, dar rezultatele sale vin din faptul că emite mai multe impulsuri luminoase, la o intensitate optimă, astfel încât să nu afecteze epiderma.

  Pentru ten închis și pe fire roșcate. SHR E-Light e singura tehnologie de tip lumină pulsată recomandată pe toate fototipurile, până la cel mai închis. Filtrul Dark Skin e special pentru pielea bronzată natural sau la solar. Dacă ești roșcat(ă) ori ai un fir de păr mai gros, atunci, cu SHR E-Light, nu vei întâmpina obstacole în a scăpa de părul nedorit – te asigură cosmeticienii Epsilon.

  Fără pic de durere. Cei care au apelat la alte tehnici de epilare pot spune din experiență ce au simțit la ședințele de tratament. Cu cristalul aplicatorul SHR E-Light, prevăzut cu un sistem de răcire în 3 pași, senzația resimțită e doar de ușoară căldură, nicidecum de pișcături.

  Aparatură de top. Mai mult, dotarea de la Epsilon e superioară. E vorba de aparatura certificată medical Intense 5000 SHR E-Light, o versiune mult îmbunătățită a Intense 3000 SHR E-Light.

  Adio foliculită. Epilarea cu SHR previne apariția firelor încarnate și nu are contraindicații suplimentare față de orice altă tehnologie bazată pe lumina pulsată.

  Reduceri de până la 50% și cadouri. Mai mult, pentru vară, Epsilon Galați ți-a pregătit discounturi consistente ori cadouri dacă rezervi ședințe de epilare definitivă.

  Cosmeticienii Epsilon te așteaptă și la consultația gratuită, pentru a-ți oferi alte informații despre epilarea facială și corporală, ca să te bucuri de o vară fresh, fără griji!
  _______________
  FB: Epsilon Galați și Epilare Definitivă în Galați
  0753 774 566

  Foto: Bogdan Palenciuc

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img