Breaking news:

De ce să alegi epilarea SHR E-Light de la Epsilon Galați?

O avansată tehnologie de epilare definitivă cu lumină pulsată, SHR E-Light ar trebui să fie prima opțiune dacă ești decisă (ori decis!) să uiți cu totul de firele de păr inestetice.

Clienții Epsilon Galați beneficiază de avantajele aceste tehnologii de aproape 2 ani, când a fost adusă în premieră în Galați. SHR (Super Hair Removal) are aceeași tehnică de aplicare ca IPL, dar rezultatele sale vin din faptul că emite mai multe impulsuri luminoase, la o intensitate optimă, astfel încât să nu afecteze epiderma.

Pentru ten închis și pe fire roșcate. SHR E-Light e singura tehnologie de tip lumină pulsată recomandată pe toate fototipurile, până la cel mai închis. Filtrul Dark Skin e special pentru pielea bronzată natural sau la solar. Dacă ești roșcat(ă) ori ai un fir de păr mai gros, atunci, cu SHR E-Light, nu vei întâmpina obstacole în a scăpa de părul nedorit – te asigură cosmeticienii Epsilon.

Fără pic de durere. Cei care au apelat la alte tehnici de epilare pot spune din experiență ce au simțit la ședințele de tratament. Cu cristalul aplicatorul SHR E-Light, prevăzut cu un sistem de răcire în 3 pași, senzația resimțită e doar de ușoară căldură, nicidecum de pișcături.

Aparatură de top. Mai mult, dotarea de la Epsilon e superioară. E vorba de aparatura certificată medical Intense 5000 SHR E-Light, o versiune mult îmbunătățită a Intense 3000 SHR E-Light.

Adio foliculită. Epilarea cu SHR previne apariția firelor încarnate și nu are contraindicații suplimentare față de orice altă tehnologie bazată pe lumina pulsată.

Reduceri de până la 50% și cadouri. Mai mult, pentru vară, Epsilon Galați ți-a pregătit discounturi consistente ori cadouri dacă rezervi ședințe de epilare definitivă.

Cosmeticienii Epsilon te așteaptă și la consultația gratuită, pentru a-ți oferi alte informații despre epilarea facială și corporală, ca să te bucuri de o vară fresh, fără griji!
_______________
FB: Epsilon Galați și Epilare Definitivă în Galați
0753 774 566

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...