Breaking news:

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

De ce să alegi extensiile de gene Xtreme Lashes pentru ziua cea mare?

Nu o să te plictisesc cu introduceri legate de cât de solicitant este să îţi planifici în detaliu cea mai importantă zi din viaţa ta. Ştii bine că totul necesită maximă atenţie pentru că îţi doreşti să fii cea mai frumoasă, eşti fericită şi faci tot posibilul ca asta să se vadă prin alegerile tale legate de machiaj, vestimentaţie, decor etc. În schimb îţi pot spune cum să îţi uşurezi munca şi cum să îţi foloseşti cu cap timpul preţios din preajma evenimentului.

Extensiile de gene Xtreme Lashes sunt mană cerească pentru toate miresele care vor să arate impecabil în ziua nunţii şi nu numai, beneficiind de un confort cum alte extensii nu pot oferi. Calitatea lor şi a produselor adiacente (primer, demachiant, adeziv) fac din aceste extensii cea mai sigură şi comodă experienţă de beauty. Insist de câte ori am ocazia pe faptul că niciun alt adeziv nu este mai prietenos cu zona ochilor decât adezivul FlexFusion Xtreme Lashes.

Clientele se bucură și azi de un proces plăcut, relaxant şi rapid de înfrumuseţare

Nimic nu produce iritaţie ochilor, usturime, lăcrimare sau orice alt disconfort, dimpotrivă am cliente cu ochi sensibili care au venit la mine temătoare în urma altor experienţe şi se bucură şi astăzi de un proces plăcut, relaxant şi rapid de înfrumuseţare.

Designul absolut personalizat este un alt factor pe care mă bazez atunci când recomand aceste extensii. Exclusivitatea modelelor alese necesită un simţ estetic dezvoltat din partea stilistului şi îl găsesc absolut necesar atunci când mireasa vrea să se simtă unică în ziua ei cea mare.

De asemenea, designul are puterea să contureze în cel mai natural şi adecvat mod forma ochilor, poate corectă în acelaşi timp asimetrii sau pleoape căzute. Da, şi machiajul ajută la crearea unui look impecabil. Sunt şi makeup artist şi înţeleg foarte bine puterea machiajului, însă, marele avantaj al extensiilor este că te poţi bucura de un contur frumos al ochilor şi în luna de miere.

Timpul petrecut pentru aplicarea extensiilor (o oră şi jumătate, două, maxim) îţi pot salva alte ore pe care le poţi petrece alături de partenerul tău de viaţă şi invitaţii tăi având siguranţa că arăţi perfect cu minim de efort!

Bucură-te de o apariţie cu stil cu Xtreme Lashes!

Mihaela SAVA
Professional makeup artist
Xtreme Lashes Stylist
Telefon: 0746 510 746
Facebook: Mihaela Sava Makeup Artist
Instagram: mihaela.savaa

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...