1.1 C
Galați
joi 3 decembrie 2020

Lumea infinită a bucuriilor și cadourilor pentru copii

Universul jocului și al imaginației este de necuprins, iar cei mici au în permanență nevoie de noi provocări pline de farmec și culoare. Sărbătorile...
More

  De ce să alegi extensiile de gene Xtreme Lashes pentru ziua cea mare?

  - reclama -

  Nu o să te plictisesc cu introduceri legate de cât de solicitant este să îţi planifici în detaliu cea mai importantă zi din viaţa ta. Ştii bine că totul necesită maximă atenţie pentru că îţi doreşti să fii cea mai frumoasă, eşti fericită şi faci tot posibilul ca asta să se vadă prin alegerile tale legate de machiaj, vestimentaţie, decor etc. În schimb îţi pot spune cum să îţi uşurezi munca şi cum să îţi foloseşti cu cap timpul preţios din preajma evenimentului.

  Extensiile de gene Xtreme Lashes sunt mană cerească pentru toate miresele care vor să arate impecabil în ziua nunţii şi nu numai, beneficiind de un confort cum alte extensii nu pot oferi. Calitatea lor şi a produselor adiacente (primer, demachiant, adeziv) fac din aceste extensii cea mai sigură şi comodă experienţă de beauty. Insist de câte ori am ocazia pe faptul că niciun alt adeziv nu este mai prietenos cu zona ochilor decât adezivul FlexFusion Xtreme Lashes.

  Clientele se bucură și azi de un proces plăcut, relaxant şi rapid de înfrumuseţare

  Nimic nu produce iritaţie ochilor, usturime, lăcrimare sau orice alt disconfort, dimpotrivă am cliente cu ochi sensibili care au venit la mine temătoare în urma altor experienţe şi se bucură şi astăzi de un proces plăcut, relaxant şi rapid de înfrumuseţare.

  Designul absolut personalizat este un alt factor pe care mă bazez atunci când recomand aceste extensii. Exclusivitatea modelelor alese necesită un simţ estetic dezvoltat din partea stilistului şi îl găsesc absolut necesar atunci când mireasa vrea să se simtă unică în ziua ei cea mare.

  De asemenea, designul are puterea să contureze în cel mai natural şi adecvat mod forma ochilor, poate corectă în acelaşi timp asimetrii sau pleoape căzute. Da, şi machiajul ajută la crearea unui look impecabil. Sunt şi makeup artist şi înţeleg foarte bine puterea machiajului, însă, marele avantaj al extensiilor este că te poţi bucura de un contur frumos al ochilor şi în luna de miere.

  Timpul petrecut pentru aplicarea extensiilor (o oră şi jumătate, două, maxim) îţi pot salva alte ore pe care le poţi petrece alături de partenerul tău de viaţă şi invitaţii tăi având siguranţa că arăţi perfect cu minim de efort!

  Bucură-te de o apariţie cu stil cu Xtreme Lashes!

  Mihaela SAVA
  Professional makeup artist
  Xtreme Lashes Stylist
  Telefon: 0746 510 746
  Facebook: Mihaela Sava Makeup Artist
  Instagram: mihaela.savaa

  - reclama -

  Parfum de sărbătoare și cadouri surprinzătoare de la Marionnaud – Brăila Mall

  Vine bucuria cadourilor, a surprizelor și momentelor speciale alături de cei dragi. Întregește atmosfera inegalabilă a sărbătorilor cu cele mai noi parfumuri, accesorii și...

  Bucură-te și tu de universul mirific, parfumat și senzual My Geisha

  Ești gata pentru o explozie de arome seducătoare și senzații irezistibile ce te vor purta în lumea mistică a viselor și magiei absolute? Experimentează...

  Cadourile care îți poartă dragostea către cei dragi sunt la Brăila Mall

  E timpul să oferi bucurie și, cu siguranță, printre bucuriile cele mai de preț sunt cadourile – atât cele pe care le primim, dar...
  - reclama -