Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar gândul că un nou început își face simțită prezența, doar gândul că martie e despre un melanj de emoții, doar gândul că se desăvârșește, mai mult ca oricând, prospețimea naturii, ne face să fim mai plini de dragoste…

Încapsulăm esența primăverii în gesturi care exprimă recunoștință, mulțumire și prețuire, alături de Extreme FlorEvents! Aici au fost împrăștiate particule de iubire, care s-au transformat într-o simfonie a nuanțelor, într-un colțișor plin de splendoare și delicatețe.

Fiecare petală, fiecare compoziție spune o altă poveste… și cum primăvara e despre femei, o poveste de iubire, care ia forma unui aranjament floral, va spune, negreșit, mult mai multe cuvinte. Creațiile florale, de la Extreme FlorEvents, devin mesageri ai emoțiilor, ori de câte ori, martie dă prilejul de a surprinde persoana dragă. De 1 martie, pentru a marca un nou început sau chiar de Ziua Internațională a Femeii, cu ajutorul elementelor de decor sau a unui buchet fastuos, reușești să pui în valoare esența și importanța fiecărui moment.

La Extreme FlorEvents amprenta delicată a maeștrilor florari poate fi remarcată, la fiecare atingere. Cu mâini dibace, atenție și dăruire reușesc să creeze compoziții expresive, pline de gust estetic, gingășie și delicatețe, cât curpinde. Și pentru că primăvara iubește culorile, Extreme FlorEvents surprinde prin combinații elegante, texturi variate și cromatică bine aleasă, care vorbesc despre spiritul încântător și farmecul acestui anotimp. Fie că este vorba despre un buchet de flori, un aranjament îndrăzneț sau o combinație îmbietoare, fiecare dintre aceste creații, este menită să aducă un strop de bucurie și sărbătoare în viața celor dragi!

Și cine nu iubește limbajele tăcute ale aprecierii, acele gesturi subtile care își propun să picteze emoții și să inspire iubirea, ambalată în decorurile lunii martie… Alături de clasicele mărțișoare sau mesajele încărcate de vorbe dulci, cu un buchet de flori sau un arajament de la Extreme FlorEvents, transmiți o poveste, a cărei pecete îți poartă iubirea!

Florăria Extreme FlorEvents este situată în Tiglina I, bl. A1 , parter (lângă Dioda). Comenzi la tel: 0745.530.190 sau 0336.131.435. Pentru informații suplimentare accesați pagina de Facebook: ExtremFlorEvents.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

1 / 5. voturi: 2

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...