Breaking news:

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Primăvara debordează de exuberanță și savoare la Cofetăria Dana

Cu pași sprinteni și siguri, printre sclipirile atât de...

Nikol MUA – Machiajul, o artă ce presupune multă muncă

Ce legătură există între inginerie agricolă și make-up? Aparent,...

„DENTAL CLINIC”, o nouă clinică stomatologică în orașul tău

- reclama -spot_img
5
(2)

O nouă clinică dă ora exactă în Galaţi în materie de stomatologie generală, estetică dentară, implantologie şi reabilitare orală. „Dental Clinic”, situată pe str. Nae Leonard la nr. 21, parter, bloc R1, scara 4, este probabil unul dintre cele mai moderne cabinete stomatologice din Galați, cu aparatură de ultimă generaţie şi o echipă experimentată de 4 medici profesionişti.

Clinica, ce îşi va începe activitatea pe 15 noiembrie, garantează clienţilor tratamente stomatologice fără durere (datorită ultimelor tehnologii de anesteziere), dar și accesibile, prin intermediul cardurilor de fidelitate.

„Dental Clinic” propune gălățenilor (și nu numai) un sistem de achitare în rate a serviciilor prin Card Avantaj şi, cel mai important, un regim non-stop pentru diverse urgențe stomatologice! În plus, Clinica are un studio foto dentar propriu, dotat cu aparatură digitală și sistem Digital Smile Design, dar și un laborator propriu de tehnică dentară, ba chiar și o sală proprie de operații, complet utilată, care asigură condiții stricte de asepsie.

La „Dental Clinic” se pot realiza următoarele intervenții chirurgicale: implanturi dentare, extracții, odontectomii, rezecții apicale, chistectomii, premolarizări, transplantări, chirurgie parodontală, intervenții chirurgicale ajutătoare inserării implanturilor, intervenții chirurgicale ajutătoare protezării mobile.

O nouă metodă de anestezie

Inhalosedare -una dintre metodele moderne utilizate în „Dental Clinic” este procedura de inhalosedare dentară, o nouă metodă de anestezie, dar și cea mai sigură metoda de relaxare în special pentru copiii cu frică de stomatolog. Aceasta presupune o anesteziere minimă, blândă și non-toxică (nu se metabolizează în ficat și se elimină la nivel pulmonar, imediat după ce s-a încetat administrarea cu protoxid de azot). Și adulții pot beneficia de efectele inhalosedării, pentru un tratament dentar fără durere, în condiții optime de cooperare.

Digital Smile Design (DSD) este o metodă revoluționară de simulare a rezultatelor tratamentului estetic chiar înainte de prima ședință de tratament. Dincolo de efectul psihologic, pacientul poate înțelege mult mai bine fiecare etapă a tratamentului și poate participa efectiv la șlefuirea zâmbetului său, sub indicațiile medicului specialist estetician.

Astfel, consultațiile estetice încep cu un design, care e transformat apoi într-un plan de tratament ce integrează aspectele biologice, structurale și funcționale, în scopul obținerii unor rezultate optime. În realizarea designului se folosesc videoclipurile, fotografiile și radiografiile. Primul pas ține de analiza imaginii în ansamblu, pornind de la personalitate, trăsături faciale și continuând cu analiza dentară și facială.

Wax-up și Mock-up

La Clinica Dental se poate realiza un prototip al noii danturi pe modelul wax-up diagnostic, fiind luate în considerare dorințele pacientului dar și standardele estetice și necesitățile funcționale stabilite de medic. Cu ajutorul modelului din ceară creat de tehnicieni se remodelează dinții inițiali prin scurtare, lungire, lățire, micșorare sau modificare a înclinației până se ajunge la forma ideală solicitată de pacient. Ulterior se trece la fabricarea dinților definitivi prin tehnologii moderne.

Estetică şi protetică

La acest capitol, „Dental Clinic” dispune de o tehnologie digitală de ultimă generație care permite crearea coroanelor dentare și a altor lucrări de protetică. Astfel, prin sistemul CAD/CAM de modelare computerizată putem să modelăm zâmbetul dorit de pacienții noștri. O dantură estetică înseamnă dinți drepți, aliniați, simetrici și corect proporționați. Cele mai frecvente tratamente de estetică dentară și protetică sunt: albire dentară profesională, fațete și coroane dentare (e-max sau zirconiu).

Turism dentar

La „Dental Clinic”, pacienții pot beneficia de tratamente chirurgicale, implantologie și servicii stomatologice realizate în cel mai scurt timp cu putință, astfel încât, la finalul planului de tratament, să se întoarcă fericiți la viața de zi cu zi. În plus, tratamentele stomatologice din oferta „Turism dentar” au costuri cu cel putin 50-70% mai mici decât în străinătate.

Programul clinicii este de luni până vineri, în intervalul 9:00-20:00 şi sâmbăta de la 9:00 la 16:00. Pentru detalii şi rezervări, sunaţi la numerele: +40.758.888.500, fix:+40.336.401.035 sau scrieţi un mail la adresa: info@dentalcliniclab.ro

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...

Primăvara debordează de exuberanță și savoare la Cofetăria Dana

Cu pași sprinteni și siguri, printre sclipirile atât de...

Nikol MUA – Machiajul, o artă ce presupune multă muncă

Ce legătură există între inginerie agricolă și make-up? Aparent,...

Ciprian Neculai – fotograful e un bun psiholog!

Îi plac oamenii. Și ideea de socializare. Pentru el,...

BSB Brăila Mall – pentru un look mereu în tendințe

Începutul de primăvară aduce vești îmbucurătoare la Brăila Mall....

Descoperă lumea scrisului, la Casa Caligrafiei din Galați

Culorile se estompează, templele se prăbușesc, imperiile cad, cuvintele...