Breaking news:

Tendințe în machiajul de nuntă pentru 2023

Machiajul în ziua nunții trebuie să fie spectaculos, să...

Candlelier – an oasis of scent

Când pășești în Atelierul Candlelier, arome discrete, dar ademenitoare...

Cum arată rochia de mireasă în 2023?

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai important punct...

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Dieta fără ”efectul Yo-Yo”

- reclama -spot_img

Cu toții vrem să arătăm bine, să fim sănătoși și frumoși, dar puțini sunt cei care fac cu adevărat ceva bine în acest sens. Este vorba în primul rând de curele de slăbire la care am apelat măcar o dată fiecare dintre noi, și probabil o vom mai face.Acestea funcționează oarecum, într-adevăr se poate slăbi deoarece orice dietă se bazează pe schimbarea unor obiceuri alimentare, din punct de vedere calitativ sau cantitativ, dar toată lumea se confruntă cu un fenomen curios: cu cât slăbim mai repede și mai mult, cu atât ne îngrășăm la loc, cu o viteză direct proporțională.

La fel de grav ca obezitatea

Acest fenomen a fost numit de specialiști ”efectul yo-yo” după numele unei jucării care se plimbă dintr-o parte în alta pe o sfoară, revenind mereu de unde a plecat.
Efectul Yo-Yo a ajuns să fie considerat de specialiștii în sănătate la fel de grav ca obezitatea. Pentru că, mai ales prin repetiție, această oscilație în greutate ajunge să atace echilibrul hormonal și nervos, predispune la boli de inima și poate afecta serios echilibrul emoțional.

Ultimele studii demonstrează faptul că senzația de foame este produsă de o substanță secretată de stomac, atunci când este gol. Iar producția acestui adevărat hormon al foamei, numit grelina, este stimulată de curele de slăbire drastice, grelina fiind secretată multă vreme după ce încheiem cura, determinându-ne să mâncăm mult și să ne îngrășăm direct proporțional.

Puține remedii

Iar dacă pentru a slăbi au fost inventate mii de medicamente și cure, contra acestei probleme, care afectează un procent incredibil de mare de persoane, sunt încă foarte puține remedii cunoscute.

Cea mai bună metodă pentru a evita ”efectul yo-yo” este schimbarea stilului de viață, cu unul mai sănătos. Când vrem să slăbim este necesar să urmăm o dietă responsabilă și echilibrată, care să nu ne priveze de alimentele de care avem nevoie ca să ne menținem sănătatea. Dacă după terminarea unei diete vă întoarceți prea repede la regimul normal, corpul va stoca mai multă grăsime.

O fază de stabilizare finală este esențială, iar revenirea la regimul normal nu trebuie grăbită. Acestă dietă este singura care asigură,un slăbit sănătos și extrem de durabil.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări. Centrul oferă celor interesați consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îi va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.

Toate consultațiile sunt gratuite.
Programările se fac la numerele de telefon 0751.339.206 sau 0786.925.747.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Candlelier – an oasis of scent

Când pășești în Atelierul Candlelier, arome discrete, dar ademenitoare...

Cum arată rochia de mireasă în 2023?

Alegerea rochiei de mireasă este cel mai important punct...

Aranjamente florale. Ce culori și flori se poartă în 2023?

Când vorbim de organizarea unei nunți, un loc fruntaș...

Nunți în trend. Teme interesante în 2023

Tema sau stilul ales pentru nunta ta este, în...

Sfaturi pentru o nuntă de vis!

Organizarea unei nunți nu e chiar un proces simplu,...

Simte beneficiile naturii direct pe pielea ta cu produsele din gama BIOUNIQUE

Cum ar fi să experimentezi puterea miraculoasă a ingredientelor...