Cofetăria Dulce by Paula din Centrul Galațiului este cunoscută pentru faimoasele Choux a la crême, Puffy cherry, înghețata artizanală și cele peste 1000 de torturi spectaculoase, realizate și personalizate după preferințele clienților.
Respectând cu strictețe vechile rețete și pașii de lucru, la Dulce by Paula găsiți peste 100 de deserturi produse în laboratorul propriu.
Cofetăria Dulce by Paula a fost înființată cu mult entuziasm în 2003 de antreprenoarea Paula Lepădatu, după succesul avut cu legendarele: “albă ca zăpada”, tortul de nuci de la restaurantul „Corso” și cel cu smochine de la restaurantul „Blue Acqua”. Torturile și prăjiturile sunt făcute de o echipă profesională dintre care și un artist plastic – ce „țese dantelă” și transformă torturile în operă de artă. Alături de Puffy cherry, creație proprie, marcă înregistrată, la Dulce by Paula găsiți de la bomboane cu zmeură, cafea sau lămâie până la biscuiți Oreo de casă, fursecuri pictate, brioșe, și tot ce compune un candy-bar care se respectă.
Cofetăria Dulce by Paula se află pe Str. Domnească nr.18. Pentru comenzi sunaţi la numărul de telefon 0371.330.540 sau puteți accesa pagina de Facebook: Dulce by Paula sau website-ul www.dulcebypaula.ro.